Harvinaista

  • Tommi

Eilinen oli harvinainen päivä, koko luokka lähti liikenteeseen illalla! Ensimmäistä kertaa näin kävi, ihan mukava ilta. Mun kämpilläni tehtiin ensin pitsaa, sitten sieltä jatkettiin Karmaan. Tosiaan, ensimmäinen kerta kun pari luokkakaveria olivat ulkona, edistystä! Hyvin mahtui seitsemän henkeä tänne kämpilleni. :)

Mitä ihmettä Karmalle oikein on tapahtumassa? Tuntuu että se on joka kerta edellistä tyhjempi, porukka vain vähenee sieltä. Jonkin sortin noidankehään on joutunut? Lauantaina ja perjantaina siellä kait on porukkaa ihan hyvin, mutta viikolla hyvinkin hiljaista, vaikka siellä nimenomaan on opiskelijoille hyvin tarjouksia keskiviikkoisin. Melko erikoista olla baarissa, jossa on oman ryhmän lisäksi pari hassua muuta ihmistä, ei oikein ole mahdollisuuksia lähestyä vastakkaista sukupuolta. :) Noh, ihan mukavaa oli luokan kanssa! Mutta nyt kun keskiviikkona oli porukka liikenteessä, taitaa olla että viikonloppuna ei ketään olisi lähdössä. Kerrankin olisi Onnelassa kiinnostava erikoistilaisuus perjantaina, hiljainen kasaripuoli! Niin ainakin siis mainossähköposti lupaili, musiikkia ei varsinaisesti soiteta lainkaan, vaan kaikille jaetaan langattomat kuulokkeet, joista musiikkia kuuluu. Ilmeisesti siellä olisi eri DJ:tä sitten, joista voi parhaan valita. Mahtaa olla melkoinen näky tanssilattialla, porukka jammailee hiljaisuudelle. :D
Sinänsä olisi todella hieno tilaisuus, Onnela kun on normaalisti täysin paska paikka, kuurouttavan musiikkinsa vuoksi. Siellä vain on volyymi vedetty aivan liian kovalle! Olisi paljon parempi paikka, jos hiiiiieman hiljaisemmalla musiikki pauhaisi, niin että olisi edes TEORIASSA mahdollisuuksia keskusteluun. Tällä hetkellä aivan vieressä olijalle on pakko täysillä huutaa, että tämä kuulee, ja silti kukaan muu ryhmästä ei saa puheesta mitään selvää. Ei hyvä.

Noh, pitää katsoa mitä tekee.. Sinkku vieläkin, vailla mitään merkkejä paremmasta.. Joten etsintä on vielä käynnissä, vaikka metsästysonni ei kovin lupaava kuluneena vuotena ole ollutkaan. Yksi mahdollisuus oli, keväällä, mutta siitäkään ei sitten mitään tullut. Ironisesti, tietenkin sinä aikana kun treffeillä kävin, niin mahdollisuuksia olisi ollut ympäriinsä parikin, mutta tuolloin ei niitä voinut harkitakaan. Ja nyt kun sinkkuna olen, niin ei mitään. Hiljaista on. Noh, eivät mene nallekarkit aina tasan, pitää jatkaa etsimistä!

Ensi viikolla sitten Triangeli. TOIVOTTAVASTI nyt pikkuhiljaa ne haalarit saapuisivat! Kiire tulee tässä jo, pitäisi merkkejä päästä ompelemaan! Noh, kuitenkin, mene ja tiedä sitten Triangelistakaan.. Vaikka siellä johonkuhun tutustuisikin, niin todennäköisyyksien mukaan asuu kaukana Seinäjoelta! Eli kovin paljon toivoa en Triangeliin pistä, että sitä kautta treffeille päätyisin, ja jotain vakavempaa löytäisin, mutta eihän se mahdotontakaan ole!

Kirjoitettaessa soi Judas Priest - Alone

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus