Hiihtolomaa

  • Tommi

Jotenkin mennyt hissutellen tämä hiihtoloma.. mitään en oikeastaan ole tehnyt. Tai oikeastaan kävin rekistöröitymässä Suomi24, ja kävin vastaamassa pariin deitti-ilmoitukseen siellä, mutta hiljaista on ollut vastausten kanssa. Näemmä eroa on Suomi24 ja Cityn porukan välillä, "cityläiset" (tai turkulaiset ehkä) ovat sen oppineet, että laittavat edes lyhyen "kiitos mutta ei kiitos" viestin, jos ei kiinnosta. Täällä taas vain hiljaisuus vastaa.. Harmillista. Tässä sitä sitten odotellaan, kun ei seuraavalle profiilille viitsi kirjoittaa niin kauan kuin ei edellisestä tiedä.

Alkaa tämä sinkkuus tosissaan tympimään. Eilen olin Onnelassa, siellä oikein kipeää teki, kun näki pariskunnan suutelevan kunnolla. Outoa miten sitä voi tuollaisia asioita kaivatakin niin paljon, kuin suutelua tutun ihmisen kanssa.. Muista asioista nyt puhumattakaan, mutta jotenkin tuo suutelun puute jäi mieleen eilisestä.

Niin, eilen pidin sitten ne illanistujaiset luonani, joista ei lauantaina mitään tullut. Koko luokan soittelin läpi, tai siis ne keiden numeron olin saanut. Kolme varmaa tulijaa sain kokoon, muut olivat poissa kaupungista. Varauduin iltaan, tein jopa lasagnen valmiiksi (edullista mutta hyvää, riittää koko porukalle), ja loppujen lopuksi vain yksi näistä kolmesta saapui. Menihän se ilta siinäkin kyllä, hieman korttipelit olivat hankalia kahdestaan. :) No kämppiksellä oli myöskin omat "bileet", hänellekin oli nelisen vierasta tulossa. Yksi tuli. Saatiin siinä sitten neljästään edes jonkinlaista korttipeliä loppuillasta käyntiin.
Jotenkin oli vaisu ilta kuitenkin.

Loppuun vielä kertausta: Olen kyllästynyt sinkkuuteen.

Kirjoitettaessa soi Savatage - I Seek Power

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus