Lomaaa... Kiirettää...

  • Tommi

Perhe kävi sitten eilen kylässä. Mukavaa nähdä heitäkin taas! Koko päivä siinä heidän vierailussa meni, heillä meni vielä kauemmin kun ajoivat vielä Turusta tänne Seinäjoelle ja takaisin.
Tuurin kyläkauppa tuli nyt tutuksi, ja nyt on ruokakaappi täynnä ja kukkaro tyhjä. Paljon krääsääkin tarttui mukaan, mutta tarkoitus on vielä se rubiikin kuutio ratkaista! :D Sellainen on siis tuolla AMK:n kahvilassa, Sumpissa, ja sitä yksi päivä hieman pähkäilin, mutta en saanut minkäänlaista otetta sen ratkaisuun. Nyt on oma kuutio, saanpahan sitä kotona hieman harjoitella. Luultavasti kyllä jonkun ajan kuluttua unohtuu kaapin päälle pölyttymään..

Seinäjoelta näemmä pääsee junalla todella hyvin tuonne Tuurin kyläkauppaan, aikaa meni 40 min ja lipun hinta 3,90e opiskelijalta. Ei paha.

Tulipa sitten otettua pari valokuvaa perheestä, eikä yksikään oikein onnistunut! :D Aina oli jollain joku ihan outo ilme. Sama juttu kun pyysin veljeä ottamaan pari kuvaa itsestäni, nyt kun on taas vaihteeksi siistitty parta ja lasit päällä. Ihan ihme kuvia tuli! Joko silmät olivat täysin suljettuina, tai kasvoilla oli täysin vammainen irvistys. :D Laitoin nyt sen kaikkein vähiten epäonnistuneen kuvan tuonne kansiooni, mutta ei sekään mikään kovin helmi ole! Siinä juuri olen nyökkäilemässä pikkusiskolle, että "kyllä, kyllä se nyt vain niin on", ja sitten salamavalo räpsähtää. Nyt on sitten viimeinkin edes jotenkuten siisti kuva minusta, lasien kanssa.

Nyt on parta siistitty ja rillit päässä, mutta jotenkin tuli outo ilme kuvaan. :D 22.2.2008
Nyt on parta siistitty ja rillit päässä, mutta jotenkin tuli outo ilme kuvaan. :D 22.2.2008

Alan tästä piakkoin soittelemaan luokkalaisia läpi, ja kyselemään millaisia suunnitelmia heillä on illaksi. Hyvinkin voisin koettaa järjestää jonkinlaisen illanistujaisen täällä, sellaista en oikein vielä ole tehnytkään. Nyt kun on vieraita varten muutenkin siistitty ja lattiat mopattu. :)

Kirjoitettaessa soi Garbage - Milk

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus