Maanantai edessä

  • Tommi

Jees.. oli ihan mukava viikonloppu.
Mitään en tehnyt, kotona löhösin vain. :) Teki kyllä hyvää, nyt on taas akut suurin piirtein ladattu huomista työpäivää varten.
Sain yhden tietokonepelin (Freespace 2) pelattua loppuun, ja aloitin uutta kämppiksen suosituksesta. Company of Heroes. Yllättävän hyvä, paljon parempi kuin uskoinkaan. Vaikeustaso kohdallaan, kovin haastava peli!

Lost-sarjaa aloin taas katsomaan, jokusen jakson tuota viimeisintä tuotantokautta. Hyvää tavaraa! Vaikka nyt kun siinä kerrotaan hieman tulevaisuudesta, mitä tapahtuu kun porukka saarelta pääsee pois, herkullisesti sarja jättää viitteitä ja vihjeitä, mutta mitään konkreettista ei vieläkään ole tarjottu!!! Jättää toisaalta kiristelemään hampaitaan, toisaalta haluamaan lisää. Mitä ****** siellä oikein oikeasti tapahtuu!!!!

Mutta jees, pikku hiljaa nukkumaan tästä. Mukavan hiljainen viikonloppu, vailla ohjelmaa ja töitä, tällaisiakin välillä! Hieman nuhaa vielä on, mutta ei sen kummempaa. Jälkinuha.. kestääkin varmaan seuraavan kuukauden. :(

Kirjoitettaessa soi Muse - Sing for Absolution

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus