Takaisin lähtöruutuun

  • Tommi

Virallisesti sinkkuna taas. :(
Kuukauden verran treffailtiin, mutta kovin hitaasti kaikki eteni. Tapasimme todella harvoin, vaikka muuta toivoinkin. Lyhyesti: olisin halunnut enemmän kuin kerran viikossa parin tunnin kahvittelua tai kävelylenkkiä. Ei tällä kertaa onnistunut.. Harmi, mukava tyttö muuten! Olimmehan me melko erilaisia, mutta ei mitenkään mahdottoman.

No, ensimasennus on nyt jo takana, kyllä tämä tästä taas. Hetki menee harmitellessa, että harmin paikka, olisin niin toivonut, että tämä olisi toiminut. Harmin paikka, siinä meni reilu kuukausi, ja pari muuta mahdollisuutta, (mm. vappu ja lukuvuoden loppu), joihin en nyt tarttunut, kun oli muuta menossa. Normaalia pientä katkeruutta/surua, häviää päivässä tai parissa. Olisi se vain niin helpompaa olla kunnon pelimies, pitää joku "varalla", niin ei tällaiset takaiskutkaan tuntuisi niin kovasti. Noh, eipä silti, vähän harmittaa, mutta ei kaduta. Jatkan edelleenkin "yksi (orastava) suhde kerralla" -linjalla.

Ikävään paikkaan osui kyllä. Parin päivän päästä täytän 27. Alan olla vanhus jo! 26 oli erittäin mukava ikä, paljon tapahtui tämän ikävuoden aikana. HYVIN paljon, eikä lainkaan vähäisempänä tapahtumana koulun alku. Ja nyt olen lauantaina 27, uudessa paikkakunnassa, ja taas sinkkuna. Eikä edes ole opiskelijabileitä näin kesäisin. :) Muutenkin luokasta on melkoinen osa vaihtanut maisemia kesän ajaksi, mutta kyllä sentään vielä porukkaa täälläkin on! Tekisi mieli lähteä viikonloppuna heti ulos, pitkästä aikaa ilman rajoitteita. Lauantaina pahasti euroviisut vieläkin, ei silloin oikein viitsi, mutta pitää harkita perjantaita. Tai katsoo nyt.

Provinssirock-lippu kyllä pitää nyt ostaa. Kyllä sinne on pakko mennä nyt, enpä ole ennen missään festarilla käytykään vielä. Teltta ostoslistalle!

Kirjoitettaessa soi Bright Eyes - Lover I Don't Have to Love

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus