Teräsbetoni jatkoon

  • Tommi

Vuoden 2008 Euroviisut sitten alkoivat eilen, ja Suomi on jatkossa! Jee, hieno juttu Teräsbetoni! Nyt ainakin pitää katsoa lauantain finaali suorana! Ja ainahan sen katselu olisi seurassa mukavempaa...

Parisen viikkoa sitten oli polkupyörä kevät / käyttöönottohuollossa. 30 siitä pulitin, eipä sille varmaan mitään sen ihmeempää tehty. Niin luulin. Tänään tuli sitten sekin varmistettu, että ainakin siitä oli takapyörä ollut irti, tämä tapa, jolla tämä tuli esille, ei vain ollut kovinkaan mairitteleva. Työmatkalla, juuri ennen keskustaa, ketjut tippuivat, ja asiaa tarkemmin tutkien, huomasin että toinen takapyörän muttereista oli aivan löysällä, pyöri sormilla. Onneksi apu oli lähellä, ketjut nostin paikoilleen, ja pyöräilin samantien liikkeeseen, josta pyörän tammikuussa ostin, ja jossa se myöskin tuossa huollossa oli. Laittoivat sitten pyörän takaisin keskelle, kiristivät ketjut ja mutterit. Tällä kertaa kunnolla. Sentään tekivät sen odottaessa ja takuun piikkiin, joten ei mitään suurta murhetta tapahtuneesta tullut.

Reilu viikko nyt on kesätyötä kestänyt. Ihan jees paikka, töitä on nyt riittänyt sopivasti siellä, ja alkaa paikkaan tottumaan jo. Hyvä vain, vielä siellä on melkein kolme kuukautta töitä edessä.. Työmatkaa on 7,4km, keskinopeus on siinä 20-22 km/h, matka kestää 19-25 minuuttia, riippuu suunnasta ja tuulen nopeudesta. 22 minuuttia yleensä, mutta yhtenä aamuna olen sen jo saanut nipistettyä reiluun 19 minuuttiin. Mutta ei ole niin kovin herkkua saapua työpaikalle höyryävänä ja paidat läpimärkinä hiestä. :) Aamuisin matkat kuitenkin ylämäkeä, ja päivisin yleensä on aina puhaltanut vastatuuli. Mukava peli tuo nopeusmittari pyörässä! Aivan liian kauan annoin sen tuossa hyllyssä kieriä, ostin sen jokunen kuukausi sitten Keskisen Kyläkaupasta. Vedenpitäväksi pakkauksessa kehutaan, joten toivoa on. Juurikin tuo vesi on perinteisesti koitunut mittarin kuin mittarin kohtaloksi..

Aamuisin on nyt herätyskello 06:00, ja siihenkin alkaa jo jotenkuten tottumaan. Suihkussa ei juurikaan ehdi likoamaan aamulla, mikä on miinusta, mutta ennemmin näin kuin vielä aikaisempi herätys. Hyvin siinä 30 minuutissakin näemmä ehtii aamutoimet hoitamaan, puolelta kun ovesta astuu ulos niin on vielä pari minuuttia varalla vastatuulen varalta!

Perjantaina näyttäisi olevan Seinäjoella jokin kulttuuritapahtuma, Seinäjoen yö. Vaikuttaa hyvinkin kiinnostavalta, (varsinkin kun ilmainen on), tarkoitus olisi sinne mennä katsastelemaan!

Kirjoitettaessa soi Tori Amos - Me And a Gun

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus