Tylsin viikonloppu pitkään aikaan

  • Tommi

Ainakin on viikonloppu ohi. Tylsin viikonloppu piiiitkään aikaan! Kaupat ja uimahalli olivat kiinni, ei mitään tekemistä, kämppiskin oli kotiseudulla käymässä.
Tylsyys oli melkein käsin kosketeltavaa. Noh, nyt on sekin viikonloppu takana, huomenna koulua taas!

Hmm, pitäisikö olla huolestunut..
Kävin tässä viikonloppuna kovalevyäni läpi, ja jäin fiilistelemään vanhojen World of Warcraft kuvankaappausten pariin.. Pitääpi varoa, etten vain sille tielle sorru tylsyyden iskiessä! Eli nyt pitäisi jotain tekemistä keksiä.. mieluiten poissa tietokoneen ääreltä. World of Warcraft on aivan liian paljon elämästäni jo vienyt, ei mitään aikomustakaan aloittaa sen pelaamista taas. 1,5 vuotta sitä pelasin heti sen ilmestymisestä lähtien. 2005 alussa ilmestyi, 2006 puolessa välissä jossain vaiheessa sitten sen pelaamisen lopetin. Aivan liikaa aikaa peli vei, ei oikein ollut enää mitään muuta elämää. Työt kärsivät hieman, kun raidit venyivät myöhään yöhään, ja pahimmillaan tuli vielä keskellä yötä herätys, että nyt on jokin harvinainen hirviö havaittu, äkkiä sitä raidaamaan ennnenkuin jokin muu kilta sen saa. Pari kertaa olin töissä hyvinkin väsyneenä. Oikean ratkaisun tein kyllä, kun silloin aikoinaan sen pelaamisen lopetin! Oikeastaan, sen jälkeen kun sen pelaamisen lopetin, niin ei loppujen lopuksi kestänyt kauhean kauankaan, ennenkuin treffirintamallakin alkoi tapahtumaan, ja lopuksi tyttöystävän löysin. Vieläkin kyllä harmittelen, että se tapahtui vasta sen jälkeen, kun olin jo päättänyt palata koulun penkille, ja muuttoni Seinäjoelle oli jo aivan varma. Noh, nyt ei ole vielä mitään varmaa koulun jälkeen, olisi erittäin hyvä aika löytää uusi tyttöystävä! (Mikäli sellaisen löytäisin, ei olisi mitään sitä vastaan että tänne Etelä-Pohjanmaalle jäisin.)
Noh, kuitenkin siis, World of Warcraftista lähdin kertomaan. Jäin siis nyt viikonloppuna muistelemaan "vanhoja kunnon aikoja", kun tylsyyden kourissa painiskelin. Sitä tietää, että jos jossain vaiheessa sitä aloittaisin taas pelaamaan, se olisi menoa. Alussa sitä pelatessa ei ole mitään paineita, sitä on vain hauska pelata. Mukava peli, monipuolinen, taitoja vaativa, ei pelkoa että tulisi tylsä pitkään aikaan. Mutta mitä enemmän sitä pelaa, sitä enemmän sitä pitää pelata. Heti kun johonkin kiltaan liittyy, tulee mukaan loppupelin luolastot, järjestetyt aikataulut yms. Jos kilta menee sinne ja sinne luolaan silloin ja silloin, sitä on oltava mukana.
Noh, lyhyesti virsi kaunis.. Nyt kun tätä kirjoitin tässä, aloin aivan uudella tavalla peliä muistelemaan, muistelin tällä kertaa sitä järjetöntä määrää aikaa, minkä tuohon peliin saa upotettua, miten se ei loppupeleissä anna mitään takaisin, vie vain yöunista, nakertaa sosiaalista elämää yms. Eli ei pelkoa että sitä alkaisin taas pelaamaan.

Mutta, siltikin, pitäisi jotain tekemistä keksiä! Tyttöystävä olisi paras vaihtoehto tietenkin, mutta hiljaista on sillä rintamalla. Jotain muuta siis pitäisi nyt keksiä, sillä välillä kun jatkan tyttöystävän etsimistä! Harmillista että maanantaisin on koulua kahdeksaan asti, olen nyt jo pitemmän aikaa katsonut uimahallissa miten maanantaisin olisi mahdollista käydä kokeilemassa uppopalloa.. :)

Kirjoitettaessa soi Massive Attack - Teardrop

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus