Unista

  • Tommi

Outo juttu, tuntuu siltä että viimeisen viikon aikana olen nähnyt useampaan otteeseen pahoja unia. En siis painajaisia sinänsä, mutta sellaisia unia että herään. Pari kertaa olen herännyt siihen että olen noussun vuoteestani ja laittanut huoneessa valot päälle. (Siis sen jälkeen vasta herännyt. Silloin tällöin kävelen unissani muutenkin.) Muutenkin olen melko kevyesti nukkunut tämän viikon, tuntuu että olen heräillyt melkein joka yö johonkin siinä kahden - kolmen välillä. Lisäksi viime yönäkin, vaikka nukuin ihan hyvin, mukavia unia, niin aamulla kun heräsin huomasin että olin laittanut jossain vaiheessa yötä lukuvaloni päälle. (Herättyäni ja huomattuani valon palavan, sammutin valot ja nukuin vielä pari tuntia.)
Asiassa on se outoa, että en koskaan näe painajaisia. Jos jokin uni näyttää menevän siihen suuntaan, aina huomaan näkeväni unta ja herätän itseni. Mutta siltikin, näin joudun äärimmäisen harvoin tekemään. Ja nyt tällä viikolla useamman kerran olen näin tehnyt. Hmm, mistäköhän johtuu? Yksi vaihtoehto, luultavasti kaikkein todennäköisin: Olen tämän viikon katsonut tuota sarjaa "Supernatural". Ihan jees sarja, ihan pelottaviakin jaksoja.
(Varsinkin pilottijakson alku oli hyvinkin karmaiseva. Nainen herää, huomaa että mies ei ole vieressä nukkumassa, ja käy lasten huoneessa tarkistamassa vauvan tilannetta. Mies seisoo tummana hahmona ikkunaa vasten vauvan sängyn vierellä, ja näyttää sormimerkeillä että kaikki kunnossa, vauva nukkuu. Nainen kääntyy ovelta ja kävelee alakertaan, jossa on telkkari päällä. Sulkiessaan telkkaria, nainen huomaakin että telkkarin ääressä sohvalla onkin hänen aviomiehensä, sikeässä unessa. Jotenkin karmaiseva tilanne.)
Veikkaan siis että uneni johtuvat tuosta sarjasta. (Tätä teoriaa tukee se, että yksi uneni lainasi teeman yhdestä tuon sarjan jaksosta.) Noh, ei voi mitään. Pitää vain katsoa tuo sarja äkkiä loppuun! :D Katsotaanpas.. tällä hetkellä katsonut ykköstuotantokauden puoleen väliin... kolme tai neljä tuotantokautta jäljellä.. Jep, helppo homma! :)

Kirjoitettaessa soi Alestorm - Over the Seas

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus