Jalat vähän tukossa...

  • Ms1974

Jee jee - treenit alkoi taas maanantaina. Vedettiin sitten kaverin kanssa monen kuukauden tauon jälkeen kaks tuntia putkeen, ensin padi treenit ja sitten vielä tekniikka treenit päälle... Nyt on jalat ihan tukossa (venytteleminenhän ei kannata).

No se mun pahin painajaiseni nyt sitten toteutui ja se mun lähisukulainen miesystävineen on minun nurkissa... No, tuleepahan lapset ja ruoat yms hoidettua kun minä olen vaan töissä ja treeneissä. Mutta kauaa tätä tilannetta ei kyllä kestä - roinaa jokapaikassa ja mä nukun lastenhuoneen lattialla (itse ehdotin - helpompi että niillä on oma huone).

Huomenna taas treeneihin, eli olen taas kotosalla siinä puoli yhdeksän aikaan illalla - ajallisesti ehtis välillä kotiin, mutta olen niin nuuka etten viitsi tuhlata bensaa edetakaisin ajelemiseen :-P Ainakaan nyt kun täällä on kokoajan joku paikanpäällä pitämässä jöötä.

Ihan out of subject - Ihan sairaan hauska mainos se Itäkeskuksen mainos jossa se nainen alkaa huutamaan "loma loppuu"... ;-) Siinä olis mun unelmien loma - elää kuin pellossa... Heh!

Onneksi tulle liksa perjantaina ja pääsee selvittämään näitä lomilla kertyneitä maksuja. Vielä kun löytäis noille kahdelle jonkun toisen sijoituspaikan, niin kaikki alkais olemaan taas paremmin - niin ja se marsun jalka paranis...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus