Onneksi on perjantai...

  • Ms1974

Huh huh...
kamalan maanantain jälkeen ei ole ollut onneksi enää ihan niin stressaavaa ja työntekokin alkaa luistaa. Toisaalta sen edellisessä merkinnässä mainitsemani lähisukulaisen häätö ja muutto edelleen vaivaa päivittäin (henkisesti, fyysiesti ja rahallisesti)... Jotenkin sitä vaan ei voi olla auttamatta, vaikkei oikeasti omat rahkeet riittäisi.

Koira-parka on viettänyt päivät kuonokopassa jottei enää pääse jyrsimään mitään sille kuulumattomia tavaroita tai muuta asiaankuulumatonta. Marsua käytettiin lääkärissä ja lasta vaihdettiin. Oli kuulemma harvinaisen hyvin käyttäytyvä marsu. Totesin vaan sille eläinlääkärille että: "se on varmaan tottunut että sitä käsitellään vähän tiukemmin ottein...". Lapset on kyllä saaneet kuulla jatkuvasti siitä kuinka niitä eläimiä pitää kohdella. Tuskin tapahtuu toistamiseen (tai jos tapahtuu, niin meillä on pari marsua jos joku haluaa...).

Tänään tapahtui töissäkin oikein kunnon naurunremakan aiheuttanut tapaus, kun johtoryhmän kokouksessa yksi päälikkö lähetti minulle kesken palaveria tekstarin aiheesta onko tavaraa x tullut, johon vastasin että on - johon hän sitten vastasi että "Annaks sää mulle". Repesin aivan täysin, ja niin repesi ne kaksi muutakin päälikköä, jotka istui mun vieressä joille viestin näytin... Kannattaa vähän miettiä mitä niihin tekstareihin kirjoittaa... No, se kaveri sai sitten kuulla v-ttuilua siitä aiheesta jokaisessa sopivassa välissä... Harmi vaan että siinä silmät vesissä naurettuani, kukaan ei viitsinyt mainita että olin pyyhkinyt silmiäni niin että kajaalit oli muodostaneet oikein kunnon viiryt silmäkulmasta hiusrajaan asti... Miehet!

No mutta... Jos vielä tekis muutaman homman loppuun jä lähtis vaikka viikonlopun viettoon. huomenna pitäisi mennä katsomaan Alonsoa ja Toyota tallia Rautatientorille. Kaveri kertoi tapahtumasta ja että ovat menossa - menen peesiin, en tiedä tuosta muuta.

Hauskaa viikonloppua!

Kirjoitettaessa soi Toimiston ilmastoinnin humis...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus