Weekend... so what?

  • Ms1974

Jee jee! Taas se kauan odotettu viikonloppu ja vielä liksapäiväkin - juhuu!!! ...Kunnes aloin maksaa laskuja ja karu totuus selvisi minulle - blaah!

Eli olen kesällä elänyt yli varojeni, ja nyt niitä laskuja maksellaan sitten vielä ensikuussakin. Täytyy vaan köyhäillä (olisko jollain jotain hyvää vinkkiä miten vois ansaita muutaman tonnin ylimääräistä työn ohessa??)...

Marsuliini vapautti itse itsensä lastasta eilen, mutta tänään käytin vielä sen röntkenissä. Eihän siitä ihan ehtaa tule, mutta kyllä se sen kanssa pystyy elämään.

Exän koirakin oli tänään siellä samalla eläinlääkärillä (siis lasten isä ex) - Se tietty ensin uusavuttomana soitti mulle "mitä mä teen, mun koira ei pysy jaloillaan"... Minähän siihen vanha toimistotyöntekijä varmaan jotain osaan tehdä - tai no, osasin mä sitä neuvoa soittamaan eläinlääkärille. Hauva parka oli kai syönyt ulkoa jotain sopimatonta, vaikutti joltain myrkytystilalta. Lupasin mennä huomenna katsomaan koiraa kun ex on töissä.

-- life goes on...

2 kommenttia

Ms1974

19.8.2006 09:56

Ja mikähän kerhon nimi on? Köyhäilykerho?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus