Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2007.
Seuraava

Nuorempi vai vanhempi mies?  8

Sanotaan että 20-vuotiaana miehen ja 40-vuotiaana naisen seksuaalisuus on huipussaan ja siten tarpeet kohtaavat parhaiten. Kuitenkin hyvin harvoin törmää tuohon ikäyhdistelmään. Syyt lienevät sekä yhteisön asenteissa, että naisten elämäntilanteissa. Monilla naisilla kun 40-vuotiaana on liuta lapsia ja aviomies.

20-vuotias mies on omasta näkökulmastani vielä poika. Mutta pojatkin ovat herttaisia ja ihastuttavan innokkaita ;D oppimaan ja kokeilemaan uutta. Oppimista ei tapahdu, ellei toinen halua oppia. Joku joskus vertasi miestä koiraan, taisi olla itsekin mies, ja niinhän se menee ettei vanha koira enää opi uusia temppuja yhtä tehokkaasti ;D. Toisaalta, vanhempien miesten valtteja on kokemus ja useimmiten tietynlainen pelottomuus, uskallus koskea ja tulla kosketetuksi.

Ah, tällaista hapatusta tänään, kun mietin että josko ottaisi nuoremman miehen iltojensa iloksi.


Paritusohjelma  30

Miksi sinkkuäideille on paritusohjelma? Omasta mielestäni todellinen kohtaamisongelma on aina vaan kasvavan akateemisesti koulutettujen naisten joukon ja hyvin vähän kouluttautuneen miesmassan välillä.

Omien empiiristen tutkimusten pohjalta olen alkanut epäilemään, että koulutuksella todellakin on merkitystä 99% tapauksista. Vaikka kirjaviisaus ei sinänsä ihmistä kummoisemmaksi tee, niin asioiden näkeminen useammalta kantilta ja laajemmassa perspektiivissä on ominaisempaa korkeasti koulutetulle, kuin sille vaihtoehdolle. Poikkeuksia tietenkin on, mutta yleensä se viisaus näillä yksilöillä onkin sitten peräisin elämästä, joka on kohdellut tavalla tai toisella kurjasti ja pakottanut yksilön siten kasvamaan henkisesti.

Tämä johtaa dilemmaan. Ottaako mies, jota salaa pidät tyhmänä, mutta vetää puoleensa fyysisesti? Vai ottaako mies, jonka kanssa ei ole fyysistä vetoa, mutta joka pystyy kanssasi mielenkiintoiseen keskusteluun?


Seuraava