Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2008.
Seuraava

Sairastelu ei ole yhtä hauskaa kuin ennen  1

Kipeänä oleminen ei ole enää niin hauskaa kuin ennen. Kukaan ei kanna herkkuja kotiin, kysy miten voit ja kehota vain lepäämään sohvalla, kiikuttaen sinulle sarjakuvia ja välipalaa. Tiedät olevasi sinkku ja aikuinen, kun kuumeessakin kannat ruokasi kotiin. Kukaan ei herää vuoksesi hakemaan jaffaa lähikaupasta.

Mutta ei tässä vielä kaikki. Aikuinen joutuu tekemään työtä leipänsä eteen. On ammatteja, joissa sairaspoissaolot eivät vaikuta työn määrään. Kun olet sairaana, saat sairastaa. Tiedät ettei poissaolopäiviesi työt kasaannu ja kaadu päällesi jahka tervehdyt ja palaat sorvin ääreen. Itse en ole niin onnekas, vaikka monessa muussa suhteessa työtäni ajatellen olenkin. Jäätyäni tänään kotiin, tiedän että viimeistään ensi viikolla kaatuvat tämän päivän työt niskaan. Ei riitä että ilmoitin töihin olevani sairas, suunnittelin päivän ohjelman oman työni tekijälle ja lähetin ohjeet s-postilla. Vaan 95% todennäköisyydellä joudun tekemään ne kaikki vielä itse uudestaan.


Naamakirjan unelmia  2

Travel the World (työn alla?)
Sleep in a Hammock Overnight
Go Scuba Diving
Fall in Love at Least Once (työn alla?)
Go On an African Safari (suunnitelma valmis)
Fly in a Hot Air Balloon (tämän piti jo toteutua...)
Smell Penguin Shit in Antarctica (haisee kuulemma erittäin pahalle)

Nuo voisivat olla mun ikuinen uudenvuodenlupauslistani.


Dramaqueens  3

On olemassa ihmisiä, jotka kaipaavat elämäänsä draamaa. Tiedättehän, ihmiset joiden elämässä kaikki on aina jotain suuria tunteita suuntaan tai toiseen aiheuttavaa, usein itse tavalla tai toisella aiheutettua. Olen havainnut, että näiden ihmisten lempiohjelma on usein Salatut elämät. Yhteensattumako?

Itse en halua draamaa, en kolmiodraamoja, sotkuisia suhteita, mustasukkaisia eksiä, ystäviä ja kumppaneita. Elämä on muutenkin tarpeeksi yllättävää ja jännittävää. Odotan innolla tämän vuoden mukanaan tuomia yllätyksiä. Edellinen vuosi oli siinä suhteessa loistava. Yllätin itse itseni täysin.


Seuraava