Ei kelpaa, ei kelpaa, ei kelpaa vai kelpaisko?

  • Oooih

Kelpaa, ei kelpaa, kelpaa, ei kelpaa, ei kelpaa, ei kelpaa.

Joku joskus sanoi ” Sulle ei kelpais kukaan”. Silloin nauroin. Nyt luulen, että tuo saattaa pitää hyvinkin paikkansa. Viikonloppuna hyvä ystäväni tapasi ohi mennen miehen, jonka jostain triviaalista syystä olin aikanani lokeroinut ”ei kelpaa” sarjaan. Ystäväni totesi: ” No nyt ymmärrän, mikset koskaan löydä ketään.” Niinpä. Milloin mies on tyhmä, milloin huono pukeutuja, milloin ääni on korkea. Lista voisi jatkua loputtomiin.

Todellisuudessa syy taitaa olla, etten oikeasti tiedä mitä haluan. Jos tietäisin mitä haluaisin, voisin punnita hyviä ja huonoja puolia paremmin. Esimerkiksi jos kuuluisin siihen naisryhmään, joka on haaveillut lapsista ja omakotitalosta koko elämänsä, voisin helposti arvottaa hyvät ja huonot puolet miehessä. Jos taas tietäisin kuuluvani esimerkiksi ikuisiin reissaajiin, voisin huoletta reissata pitkin maailmaa ja hakea romansseja matkoiltani.

Mutta minä en tiedä. Minä en tiedä mitä haluan. En siis voi antaa plussaa loistavista isyysominaisuuksista niin paljon, että se kumoaisi mauttomuuden ja ei niin vetovoimaisen persoonallisuuden. En voi antaa niin paljon plussapisteitä ja s-bonuksia kauniista kasvoista ja himottavasta kropasta, että se kumoaisi älyllisen köyhyyden. En voi tehdä sitä myöskään huumorin, viisauden ja älyn osalta, jos vastineena olisi fyysisen vetovoiman puute.

3 kommenttia

Fantte

5.5.2008 23:07

Vaikeuksia tehdä valintoja? Vai etkö tiedä todellakaan mitä haluat? Vai onko rankattavien ominaisuuksien lista liian pitkä?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Scythian

6.5.2008 00:30

En tieä onko universaalia, mutta itse kohdallani "älyttömistä vaatimuksista" huolimatta löysin niihin sopivan jo varsin varhain.
Minulle olivat nauraneet KAIKKI kaverini, lista: aito blondi, bi, kapeat ranteet/nilkat ja kaula, ballerinan oloinen, viisaampi kuin minä (tuo ei vaikea), erilainen, lapsi-vihamielinen (ei saa haluta perhettä), kosmopoliitti, puhuu useita kieliä, akateeminen, hörhö (pitää new age jutuista), syö mitä vain (olen harrastelija kokki) ja niin edelleen loputtomasti... ja löysin sen.

Pitää vain etsiä, uskon minä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus