Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2007.

Vanha koiruus sai lisää virtaa  2

Minun koiruus on aika nuorekas ikäisekseen, mitä nyt kuulo vähän huonontunut ja karva vähän harmaantunut. Sitten kun, energia alkoi hieman vähenemään, niin aloinpa antamaan seniorkoiranruokaa muun ruuan joukkoon. Vanhenevan koiran raja on näemmä 8 vuotta, no minun onkin jo 13 vuotias!
Ja niin se on taas virta lisääntynyt ukkelilla, eli omegat ja tauriinit yms auttoivat. :) Paras ystävä ja kämppäkaveri minkä voi saada! <3 <3


Elävää musiikkia ja legendaarisia esiintyjiä

Olenpa minäkin viime aikoina innostunut kuuntelemaan elävää musiikkia. Välillä oli pitkä aika, ettei tullut paljoa käytyä. Toisaalta eipä tässä kaupungissa tarjontaakaan ollut rockin ja popin suhteen, kunnes tuo uusi yökerho aloitti tuomaan nimekkeitä artisteja. Ja sitten myös kilpailija, eli näin se homma etenee ja kaupunkiin tuli vuosien tauon jälkeen eloa.
Itseäni etenkin kiinnostaa nuo vanhat mestarit, jotka vielä esiintyvät. Ensin kävin katsomassa Dannyn, nuori bändi veti vanhatkin Danny-biisit rock and roll-tyyliin. Heittipä tuo Iso-D ylävitosenkin. :)
Siitä viikko eli eilisiltaan niin esiintyi Remu & Hurriganes. Siinä sitä olikin rock and rollia ilman turhia taukoja. Etenkin Get on oli kiva kuulla vihdoinkin Remun esittämänä. Keikan jälkeen bändi tuli vielä juttelemaan yleisön keskuuteen, joten tuli tilaisuus kiittää ihan henkilökohtaisesti Remua. :)
Eläviä legendoja ovat, tuohon rock´n rollin kuunteluunhan jää koukkuun!


Suomi-neito täytti 90 vuotta

Suomi-neitokin täytti sitten 90 vuotta. Katsellessa tuota Talvisota-dokumenttia tuli mieleen, mikä Suomessa on parasta. Se on se, että täällä ei ole koskaan päässyt diktaattorit valtaan, ei fasistiset eikä kommunistiset. Ja tuossa 1930- ja 1940-luvuillahan se oli lähellä. Mutta Suomi taisteli ja vapaus säilyi, olihan siellä minunkin ukit mukana (ja toinen edelleen elossakin). Se on Suomessa parasta, demokraattinen ja vapaa maa jossa saa sanoa ja tehdä mitä haluaa!