Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.

Kesäaika

Kohta sitä siirrytään taas kesäaikaan. No onkin perjantaista ollut päivisin jo hyvin keväistä, öisin mennään pakkaselle.
Kellot siirsin jo alkuillasta, ettei unohdu. Sanoisin kuitenkin, että aika keinotekoista tuo kellojen venkslailu. Esim. lehmät kärsivat, eivät ne sitä ymmärrä. Onneksi koiraani ei haittaa, ei käydä aina samaan aikaan ulkona, vaan tarpeen mukaan.
Uutisissa sanottiin taas, että lokakuun lopussa siirrytään normaaliaikaan. Eli seuraavat seitsemän kuukautta menee sitten epänormaaliajassa, jossain hämärän rajamailla kai... xD


Pienipalkkaisille taas korotus  1

Taas saavat kansanedustajat lisää rahaa. Ovathan toki nuo pienipalkkaiset tuon tasokorotuksen ansainneet, 300-600 euroa kuussa lisää. Edellisestäkin korotuksesta kuitenkin kuukausikaupalla aikaa!
Toisien sitä pitää elellä 490 euron kuukausitulolla, josta vielä 98 euroa otetaan veroihin! Tulihan tuohon toki 6 euron vuosikorotus, ei kata edes hinnankorotuksia. Autoetuja ei tietenkään ole ja kännykkälaskunkin joutuu itse maksamaan. Ei sitä lähetelläkään satoja tekstiviestejä strippareille tästä osoitteesta.
Jos edes yrittäisivät töitä hoitaa tännekin päin Suomea, olisin valmis vaikka heti maanantaina menemään. Mutta nuo valtiovallan toimet ovat olleet kyllä päinvastaisia. Omistaja kun ei katsos voi puuttua asioihin. No kukas sitten voi?
Kun ei mitään odota, niin ei pety... :/