Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2008.

Saatiinpa kirja luettua loppuun

Sainpa vihdoinkin luettua tuon romaanin loppuun. Kyseessä oli Stephen Kingin
Kalpea aavistus. Hidas lukija olen ja tuossakin oli 570 sivua, saman verran kun Kingin kirjoissa yleensä. Yömyöhään etenkin on kiva lukea noita, silloin pääsee oikeaan tunnelmaan ja näkee mielenkiintoisia unia. x)
15 Kingin kirjaa luettu, tuo em. kirja on kyllä parhaimmaista päästä. Muita mieleen jääneitä ovat mm. Pimeä puoli ja Uneton yö. Ensimmäinen Stephen King-kirja, jonka luin oli Tarpeellista tavaraa. Sattuikin hassu juttu, kun kävelin illalla kaupungin pääkatua pitkin. Uusi osto- ja myyntiliike mainosti, että tarpeellista tavaraa...Muutkin ovat kirjansa lukeneet. :)


Talvi tuli viimeinkin

Saatiinpa vihdoinkin lunta näillekin leveysasteille, hyvä talvenpohja onkin kun ensin oli pakkasta 10-15 astetta jonkin aikaa. Sanoin jo eilen, että kohta taas on uutisissa, että talvi yllätti autoilijat. Ja niinhän siellä taas sanotaan, on yllätys vaikka alkaisi helmikuussa. xD
Nyt on kiva kun koirankin kanssa näkee jotain, kun tuo lumi valaisee. Kestääköhän tämä talvi yhtä kauan kuin edellinen, eli peräti kaksi kuukautta. Olipa tänä talvena ensimmäinen kerta kun lumi haittasi pyöräilyä.
Eipä meillä silti lunta ja pakkasta pelätä. :)


Koiruus sai terveen paperit!

Olipa koiran kanssa hirveät vuoden kolme ensimmäistä päivää, kun ei ulos suostunut lähtemään. Ajattelin, liekö niin sairas vai säikähtikö kun joku ikkunan alla paukutteli. Oikea vastaus on jälkimmäinen. :/
Mutta joka tapauksessa, päivällä otettiin virtsa- ja verikokeet ja tutkittiin läpikotaisin koska juo paljon ja mahassa pahkura. Tulos oli: täysin terve 13-vuotias koira! :D
Juominen johtunee tuosta vanhenevan koiran kuivaruuasta, jota olen alkanut antamaan. Kuivaruoka imee nestettä ja se janottaa. Toisaalta saa sekaan omaa ruokaani, jossa suolaa jonkin verran. Patti on taas harmiton rasvapahkura, ei haittaa mitään.
On taas oma leppoisa itsensä, vetreä vaari. Mitä nyt koirille vähän äksyili, mutta ihmisistähän se onkin aina tykännyt enemmän. :)


Koiruus ei voi hyvin nyt :(  3

Tämä vuosi on alkanut todella huonosti, ahdistaa niin tuo koiran (13 v) outo käytös. Uudenvuodenpäivästä ei ole halunnut enää ulos lähteä. Muuten kaikki hyvin ja käyttäytyy normaalisti, mutta kun alkaa laittamaan koirantakkia ja valjaita sille, kääntyy pois ovelta. Oven kun avaa, ulos ei suostu menemään.Alkaa vapisemaan. Ja kun vetää sinne väkisin, tekee tarpeet käytävään tai hissiin. Onpahan puhtaana sekin kun koko ajan joutuu moppaamaan.
Eläinlääkäriaika oli varattu 9.1., mutta yritin vaihtaa sen jo eiliselle. Huomenna vihdoinkin on, päästään piinasta. Muutenkin juo paljon, liekö sokeritauti. Mahassakin epäilyttävä pahkura.
Voisi tietysti luulla, että pelkää ulos menoa uudenvuoden paukkujen takia. Täällä kuitenkin aika vähän paukuteltiin ja 14. uusivuosi tässä eikä ole ennen tuollaista tapahtunut. Tai sitten on se sokeritauti tai muu sairaus... :(