Blogi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kitara.

Poikamiehen arkea  4

Tänään ollu aika peruspäivä, sellanen mitä tässä nyt tulee tahkottua. Aamusta herätys puoli kasin aikaan, töissä ei ollut aamulla palaveria niin sain torkuttaa rauhassa kasiin - luksusta ja liukuvan työajan ihanuuksia tämä; inhoan aamuherätyksiä. Kasilta sitten vaivalloisesti silmät ristissä ylös kahvia keittämään ja sitten aamutoimille, johon on jo pari viikkoa sisältynyt säännöllinen vaa'alla käynti myös. Tänään aamupaino oli 72,4kg, siinä tuntumassa se on pyörinyt koko pari viikkoa, +/- 1kg.

Aamukahvi rauhassa tietokoneella sähköposteja lukien ja Feissaria tutkien ja sitten lenkille. Ponien hoito ja ruokinta ja kello onkin jo noin puoli kymmenen jolloin pitää viimeistään lähteä sitten töihin. Kuudelta töistä kotiin, kaupan kautta, ja ponien hoito uudelleen. Tässä vaiheessa kello oli noin puoli kahdeksan. Söin vähän välipalaa ja käväisin chatissa ja sitten salille. Tulin juuri kotiin ja käytin ponit vielä pihalla, kello on nyt puoli yksitoista. Nyt olisi tarkotus syödä vähän iltapalaa ja soittaa kitaraa ja käydä ehkä chatissa kattomassa mikä meininki, ja sitten nukkumaan ja sama uudestaan huomenna.

Tällasta tää sinkkuna eläminen näköjään on :) Eipä tuota nyt tuu joka päivä salilla käytyä eikä kitaraa edes soitettua (tässä kohtaa omatunto soimaa), mutta aika peruspäivä kuitenkin.