Positiivinen ylläri

  • makaroniloora

Ja niin sitä tapaa uusia ihmisiä tasaiseen tahtiin. Ketään mielenkiintoista tai mullistavaa ei kuitenkaan ole tullut vastaan... paitsi pari päivää takaperin! ;)
Olin myymässä tavaroitani kun eräs tuntematon ilmoitti tahtovansa juuri kyseisen tavaran ja tuli sitten katsomaan samana iltana. Ensinäkin luulin ostajaehdokasta mieheksi kun nimimerkin takaahan ei sukupuoli paljastu ja toiseksi ei ollut tarkoitus tutustua, vaan myydä. Yllätyin positiivisesti kun oven takana seisoikin mukavan näköinen nuori naikkonen. Keitin toki sitten teetä ja pitkitin tapahtumaa mahdollisimman pitkään. :)
Meillä sattuikin olemaan samoja intressejä ja onnistuinkin nappaamaan mielenkiinnon joka johti siihen että nähtiin seuraavana päivänä uudestaan. ;)

On se vaan niin kiva tunne kun tutustuu uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin ja sitä unohtaa kaiken hetkeksi kuin mitään ongelmia ei olisi ollutkaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus