Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2011.

Naisen mustasukkainen ex-mies  1

Noh... siitähän se soppa syntyy kun erosta on puoli vuotta ja ex poikaystävä juo ja kyylää naista. Mustasukkainen ex-mies tekee sitä että tulee aamulla väkisin naisen asuntoon vaikka parvekkeen kautta tarkistamaan ketä sängyssä nukkuu.
Mies on myös uhkaillut naiselle että jos joku muu on naisen lapsen kanssa tekemisissä niin keksii kaikkea.
Naiselle ei jäänyt vaihtoehtoja kuin että pistää välit poikki tiettyihin ihmisiin eikä olla enää missään tekemisissä koska pelkää itsensä ja lapsen puolesta.
Miten kauan ketään jaksaa tuommoista?
Saa nähdä miten käy... onneksi asioilla on tapana järjestyä. Nyt vaan saattaa mennä ehkä hieman enemmän aikaa tässä tapauksessa.


Puoli vuotta  1

Noniin nyt on sitte viikonloppuna juhlittu ja tullu huomattua miten paljon kavereita löytyy ympäriltä. Se on hienoa et on valinnanvaraa mutta kun ei ehdi millään joka paikkaan. Jouduin nyt sit tilanteeseen jossa piti päättää että menenkö isoihin kemuihin hieman kauemmas jossa aivan kaikki läheisemmät kaverit vai jäisinkö keskustaan juhlimaan. Päätin sitten jäädä pois kemuista mutta minulla olikin painava syy. Olen ollut kiinnostunut yhdestä naisesta jo puoli vuotta ja käynyt kahvilla miljoona kertaa mutta tämä nainen ei nyt oikeen uskalla seurustella. Noh... eilen hän sitten lähti ulos juhlimaan ja viime kerrasta onkin juuri tuo puolivuotta jolloin nähtiin ensimmäisen kerran. Oli pakko tarttua tilaisuuteen. Sain selitellä sitä kavereilleni aika kauankin että miksi ihmeessä jäisin pois kemuista.
Sain sitten vihdoin ja viimein suhteen niinkin pitkälle että samaan sänkyyn päädyttiin mutta... aamulla kun heräsin niin huomasin että hän oli mennyt sohvalle nukkumaan... hän pelästyi.
Noh... jatkoin sitten nukkumista sängyssä kunnes ovikello soi. Nainen kävi avaamassa oven ja siellä olikin mustasukkainen exä.
Käsitän nyt ainakin osittain paremmin mikä on mieltä painanut. On tietysti muitakin aiheita mutta tämä yksi niistä asioista.
Aika näyttää miten käy.
Joka tapauksessa asioilla on tapana järjestyä. :)