Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2011.

Aidosti hyvä fiilis  1

Tänään kun ajelin autolla laitoin musiikin täysille ja huomasin että minulla on pitkästä aikaa aidosti aivan upee fiilis. Kun lopulta pääsin perille niin ei tehnyt mieli jäädä siihen vaan oli pakko kääntää auton keula takaisin kohti autotietä ja jatkaa ajelua muuten vain. Mikään ei voita kunnon hc-polkkaa autossa täysin volyymein ja napakkaa ajelua kurveissa.
Taisin nauttia tilanteesta täysillä sillä olin jo ehtinyt unohtaa miltä se tuntuuu.
Taisi myös olla pientä kesäfiilistä mukana tuossa. ;)

Tämmöisistä hetkistä tulee väistämättä mieleen 2007 tapahtuneet kivat kokemukset ja ne ihmiset ketkä silloin olivat lähellä sydäntä.

Kesää odotellessa.


Toisen auttamisen riemua  1

Onni onkin sitä että joutuu tilanteeseen jossa joudut väkisin auttamaan ihmistä joka vei naisesi silmiesi edestä. Kaikkeen sitä joutuu. Kyllä. Tästä voi aistia katkeruutta ja asiaa on vaikea antaa anteeksi. Luultavasti menee vielä tovi ennen kuin kykenen päätöksen tekemään... odotan sitä päivää innolla sillä näin ei ole hyvä.
Aina kun jokin asia muistuttaa minua kyseisestä henkilöstä niin ennakkoluulot tekee päätöksen siitä onko tämä henkilö hyvä juttu vai ei. En tahtoisi asian olla näin ja olen pyytänytkin lupaa jutella ihmisen kanssa jotta saisin nämä ennakkoluulot kumottua ja olisin lähempänä mielenrauhaa. Tahdon vain kaikkien voivan hyvin. Varsinkin kun kyseessä ei ole vain ex-nainen vaan myös vaippaikäinen lapsi.
Helpointa olisi jatkaa elämää miettimättä asiaa ollenkaan mutta se ei ole tilanteessani mahdollista joten... asioihin on tulossa kaikkien kannalta hyviä muutoksia. Siitä aion pitää huolen.


Vanha kaveri, uusi kaveri  1

Oli kyllä aivan mielettömän outo tilanne viikonloppuna.
Eräs tuttu ottaa minuun yhteyttä sosiaalisen median kautta. Kyseinen henkilö on naispuolinen jonka muistan kouluajoilta erittäin hyvin sillä hän oli aina erittäin hyvin joukosta erottuva ja aina äänessä. Ulkonäössäkään ei ollut tuolloin vikaa.
Minä sitten taas hiukan eri maata. Puhuin tuntemattomille vain kun oli asiaa ja silloinkin harkiten. Eli emme varsinaisesti olleet yleensä mitenkään muuten tekemisissä mutta koska kaveri tuolloin seurusteli tämän naisen kanssa niin tunsimme toisemme.

Juttelin kyseisen ihmisen kanssa päivällä muistellen vanhoja aikoja ja huomasin hänen juovan paria kaljaa. Jatkoimme keskustelua ja hän kertoi nykytilanteestaan että on ollut miehensä kanssa jo vuosia, lähes 10 vuotta ja että heillä on tosi hyvä luottamus. Jatkoin hetken kekskustelun jälkeen omia touhujani kunnes tuli ilta ja hän ottaa minuun yhteyttä uudelleen.
Hän tahtoi tulla tervehtimään minua heti. Mietin että se on varmaankin ok koska hän seurustelee ja vakavassa suhteessa joten ei tarvitse pelätä että tapahtuisi mitään. Hän tulikin sitten taksilla ja kun menin vastaan huomasin että hän onkin juonut pisin päivää. No eipä tuo haitannut liikoja kuitenkaan. Ajaudumme keskustelemaan elämästä ja noin puolen tunnin rupattelun jälkeen hän tulee lähemmäs. Huomasin sen mutta en reagoinut mitään. Hetken päästä hän rupeaakin jo riisumaan päällipaitaa ja alkaa suutelemaan ja lääpimään.
Hetki tuli aivan yllättäen enkä ollut yhtään valmis mihinkään.
Varsinkaan kyseisen henkilön kanssa joten työnsin pois ja kieltäydyin kohteliaasti.
Oli kyllä hieman outo tilanne. En muista milloin viimeksi olisi ollut samantyylinen tilanne ja jos olisin ollut samassa tilanteessa viisi vuotta sitten niin olisin luultavasti mennyt mukaan.
Asiat ovat muuttuneet niiltä ajoilta hyvin paljon.
Sitäkin pohdin että tarkoittaako hänelle luottamus suhteessa sitä ettei tarvii pelätä jäävänsä kiinni pettämisestä? Näin ei pitäisi olla.

Ehkä jollain tasolla nautin myös siitä että joku halusi minua siten että minä en halua sitä. Kun taas viimeksi seurustelun aikana olen itse ollut eri asemassa. Auttaa minua ymmärtämään tilannetta paremmin kummankin silmistä katsottuna.