Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2011.

Ex-tossu !  2

Kun olet jonkun tossun alla ja elät tarpeeksi kauan toisen elämää niin kadotat itsesi. Kaikki alkaa siitä kun aluksi tahtoo miellyttää toista. Myöhemmin siitä tulee tapa.
Jos kumppanilla on vielä tapana syyllistää kaikesta niin se on paha yhdistelmä. Eihän sitä tahallaan välttämättä syyllistä toista mutta ei sitä kumpikaan välttämättä huomaakaan. Sulle tulee semmoinen olo että mikään ei riitä hänelle ja tunnet syyllisyyttä samalla kun olet tossun alla. Kaikki tapahtuu huomaamattomasti. Tapahtumasarja jatkuu ja paisuu kunnes unohdat täysin omat intressit, arvot ja omistat mielesi täysin toiselle.
On vaikeaa rakentaa itseään alusta kun mikään itsessä ei enää kiinnosta. Sitä jää tavaksi vain tahto miellyttää toista mutta kun ei ole enää eron jälkeen sitä toista kenen elämää eläisi niin ei voi muuta kuin tutkia itseään ja aloittaa alusta.

Olisin tällä hetkellä erittäin helppo hyväksikäytön kohde.

En toivoisi kenellekään ystävälleni kyseistä kohtaloa ja toivon että jokainen huomaisi jottei tämmöistä tapahtuisi. Jokaisella ihmisellä on oma elämä ja haaveet vaikka rakastaakin toista niin niistä omista haaveista tulisi pitää kuitenkin kiinni.
Jos kumppani on haaveesi tiellä niin kannattaako heittää koko elämänsä mäkeen sen toisen takia? Sinun elämäsi kestää vain murto-osan siitä mitä elämässäsi olevien tuttujen ihmisten elämä yhteensä... aikasi ei yksinkertaisesti riitä elämään muiden elämää.


Täydellinen mies  4

Mikä siinä on kun naiselle ei kelpaa kunnollinen mies joka on valmiiksi koulutettu ja jolta löytyy edellytykset hyvään parisuhteeseen. Sitten kun naiselle tulee vastaan mies joka hakkaa ja on huonokäytöksinen tai muuten huono parisuhteeseen niin nainen menee ja rakastuu.
Onko niin että naista kiehtoo se että miehen voi kouluttaa? Että miehen voi muuttaa paremmaksi kunnes nainen huomaa että ei kykene miestä muuttamaan ja parisuhde päätyy eroon ja suruun.
Sitten nainen kiroo miehiä kunnes taas rakastuu ja sama kierre jatkuu.
Kauanko ihminen sitten jaksaa semmosta. Kauanko menee tajuta ettei elämän tarvii olla kurjaa. Elämästä voi myös nauttia.
Sama ilmiö on tullut vastaan monta kertaa.
Voi olla niinkin että vedän puoleeni juuri tuon kaltaisia naisia ja lähtevät lätkimään toisen miehen perään kun kyllästyvät. Onhan se tylsää kun kaikki on ok...
Voi olla sattumaa.


Ihminen on liian lujaa tekoa.  1

Minulla ei ole enää voimia antaa hänelle sitä mitä hän tarvitsee. Puoleen vuoteen olen tuskin jaksanut tehdä edes ruokaa. Päässä pyörii jatkuvasti kamalia ajatuksia. En jaksa enää.
Hyvä ihminen tunnistaa voimavaransa.
Minusta ei ole siihen yksin.
Luulisi sinun ymmärtävän kun olet ollut samassa asemassa ettei yksinkertaisesti jaksa enää. Pelkään tekeväni itslleni jotain typerää. Tarvitsen aikaa selvittääkseni pääni ja hän tarvitsee kodin. Hän voi juuri niin hyvin kuin sinä tai minä voimme.
Minulla ei ole naista kenen turvautua hädän hetkellä. Sinulla on miehesi. Se mitä päätätte yhdessä ei kuulu minulle. Antakaa hänelle koti sillä minusta ei siihen ole. Jos tämä ei käy niin voidaan puida asiaa apujen kera. Olen tosissani.
Jotain on tehtävä.
Hän muistuttaa minua sinusta ja erosta.
Siitä on päästävä yli.
Voidaan mennä juttelemaan ammattilaisille tai sukulaisille. He on käyneet vastaavan läpi.
Olen masentunut. Mikään ei ole muuttunut niistä ajoista. Kuin eläisimme vielä samaa aikaa.
Näin en pääse sinusta koskaan eroon. Asioiden on muututtava!