Toisen auttamisen riemua

  • makaroniloora

Onni onkin sitä että joutuu tilanteeseen jossa joudut väkisin auttamaan ihmistä joka vei naisesi silmiesi edestä. Kaikkeen sitä joutuu. Kyllä. Tästä voi aistia katkeruutta ja asiaa on vaikea antaa anteeksi. Luultavasti menee vielä tovi ennen kuin kykenen päätöksen tekemään... odotan sitä päivää innolla sillä näin ei ole hyvä.
Aina kun jokin asia muistuttaa minua kyseisestä henkilöstä niin ennakkoluulot tekee päätöksen siitä onko tämä henkilö hyvä juttu vai ei. En tahtoisi asian olla näin ja olen pyytänytkin lupaa jutella ihmisen kanssa jotta saisin nämä ennakkoluulot kumottua ja olisin lähempänä mielenrauhaa. Tahdon vain kaikkien voivan hyvin. Varsinkin kun kyseessä ei ole vain ex-nainen vaan myös vaippaikäinen lapsi.
Helpointa olisi jatkaa elämää miettimättä asiaa ollenkaan mutta se ei ole tilanteessani mahdollista joten... asioihin on tulossa kaikkien kannalta hyviä muutoksia. Siitä aion pitää huolen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus