Unelmieni vuoristorata

  • makaroniloora

Siitä onkin tovi kun viimeksi kirjoitellut. Se on hyvä asia sillä kirjoitan yleensä vain silloin kun jokin painaa mieltä. Asiat muuttuneet paremmaksi. Nyt on ollut paljon ihmisiä ympärillä ja hyvä niin sillä ne ovat vieneet ajatukset muualle.
Nyt on kuitenkin pitkästä aikaa tilanne jolloin vietän aikaa yksin ja huomaan miten kaikki asiat palaavat mieleeni. Sellaiset asiat tai lähinnä ajatukset joista olen yrittänyt päästä eroon.
Toivon edelleen syvästi etten olisi koskaan eronnut suhteesta jossa rakastin aidosti. Annoin kaikkeni. Vaikka minulla on ollut hauskaa viimeiakoina niin olen tarvinnut siihen aina muita ympärilleni jotta unohtaisin huonot ajatukset.
Olen tajunnut yhden asian. Jos rakastaa jotakuta aidosti niin siitä ihmisestä ei pääse koskaan eroon. Jotkin asiat vain juurtuvat niin syvälle pysyvään muistiin ettei niitä pysty unohtamaan. Tämän asian kanssa on näköjään vain elettävä ja on annettava asian olla vain yksi muiden joukossa. Kokemus siinä missä muutkin. Ihmiset kertovat tilanteita joissa vielä kymmenien vuosienkin jälkeen kuulevat tietyn yhteisen kipaleen soivan tai näkevät tietyn tilanteen toistuvan aiheuttaen itkun purskahduksia tai vahvoja tunteita joille ei voi mitään. Näitä samoja kokemuksia olen nähnyt ystävissänikin. Varsinkin eräässä naisessa jonka kanssa tunnun olevan auttamattomasti samalla aaltopituudella tapahtui mitä hyvänsä.
Alan uskomaan että rakkaus on todellakin ikuista. Sanonnassa on mielestäni perää.
Näyttää siltä että aina kun ajatukset painaa kirjoitan siitä. Siitä onkin jo aikaa ja se kertoo jo kohentuneesta tilasta ja voin olla onnellinen siitä.
Kun katson peiliin niin näen elämäni mahdollisuudet edessä. Näen yritystä ja kehitystä. Kun katson läheisempiä kavereitani näen itseni vahvempana kuin koskaan. Näen tukiverkoston joka tekisi mitä tahansa jotta minun olisi hyvä olla. Nyt jos koskaan on paras aika astua seuraavalle tasolle listassani. Uskon ja luotan että kaikki järjestyy niinkuin haluan. Kyse on enemmänkin suhtautumisesta asioihin. Tuntuu siltä että olen jälleen askeleen lähempänä suurinta unelmaani.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus