Rapsakkata

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.
Seuraava

Voittojen tiellä;vastustaja saa pakokaasuja niellä  1

Hienoa, että Suomi voitti eilen Belgian upealla pelillä.

Nyt oli joukkueella jo ihan erilainen ote pelaamiseen kuin Serbia matsissa.

Tuossa pelissähän kaikki pelaajat Sami Hyypiää lukuunottamatta ajelivat koko matsin henkinen käsijarru päällä.

Rautavaaralla legendaarisen Jesp PK:n pelissä 1980-luvulla kuulemani kotijoukkueen kannatushuuto: "Poijjaat! Sutena piälle!"

Sopii lauseena oivasti myös maajoukkuetasolle, sillä jalkapallossa vastustajaa on mahdotonta estellä kahden metrin päästä seuraamalla kuten Serbia matsissa yritettiin.

* * *

Teemu Selänteen Stanley Cupin voiton osalta voi vain todeta ja onnitella : "Unelmat toteutuvat; joskin joskus vasta todella kovan työrupeaman jälkeen."


Suomi tekee tänään...  2

Belgiaa vastaan toivottavasti ainakin yhden maalin.

Lauantain Serbia matsi oli ihmeellistä katsottavaa. Puitteet ja kannustus olivat mielestäni kunnossa.

Toivottavasti tänään Stadionilla nähdään sellainen Suomen ammattilaisjoukkueen suoritus kuin Palloliiton perimien lippujen hinnoilla on lupa aina vaatiakin.

Eli juuri sellaista iloista tsemppistä ja pomppista kuin todelliset ammattilaiset pystyvät tiukan paikan tullen taikomaan itsestään irti.


Lääkärin statuksesta sähköinen hakurekisteri?  1

Missä vaiheessa Sinusta olisi hyvä tietää onko uusi lääkäri myös vakuutusyhtiön palveluksessa? Pää- tai sivutoimisesti. Jopa useammassa yhtiössä?

Välttämättä ongelmia ei synny heti.

Vaan jos huomaat, että vastaanotolla puhutuista terveydentilaasi tai vammaasi liittyvissä asioista on jäänyt lääkärinlausunnoista jotain olennaista tietoa pois, niin kannattaa olla tarkkana.

"Vakuutusyhtiölääkärin pää- ja sivutoimet"

Mahdollisuuksien mukaan voit vaatia oikaisua virheellisten tietojen korjaamiseksi.

Jos esimerkiksi E-lausunto on mennyt jo vakuutusyhtiöön korvauskäsittelyä varten, niin pahimmillaan tuo Sinusta johtumaton "virhe" voi johtaa vakuutusehtojen mukaisten korvausten eväämiseen tai osittaiseen leikkaamiseen.

Ongelmia saattaa ilmetä myös siinä, että Sinun tietämättäsi tuosta lääkärin kaksoisroolista, niin hän saattaa olla myös vakuutusten valituksia hoitavassa erityistuomioistuinjärjestelmässä vakuutuslääkärijäsenenä.

Tuolloinhan hänen pitäisi jäävätä itsensä asiasi käsittelystä kokonaan. Valitettavasti kukapa vakuutuslääkärijäsen muistaisi kaikkia potilaitaan.

Jääviysasian saa vakuutuslääkärijäsen näet itse päättää.


Seuraava