UUSI CITY - ei palvele meitä

parannusehdotuksia Cityn henkilökunnalle, jos ne joskus vahingos lukisi tätä blogia. Tänne voi laittaa kaikki haukut ja parannusehdotukset... ja samalla myös mennä laittamaan niitä Cityn henkilökunnalle toistakin kautta...

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on ympäristö.

Japanin tilanteesta ja kuntoutuksen tarve  4

"Viranomaiset ovat juuri varmistaneet täydellisen reaktorituhon Fukushiman voimalaitoksen ykkösreaktorissa. Tämä vahvistus muuttaa virallisestikin koko voimalaonnettomuuden tilannetta ja pahimman myönnetään nyt tapahtuneen. Sula ydinlaava valuu rikkoutuneesta reaktorista ympäristöön ja säteilee todella voimakkaasti. Tepco toteaa uusivansa suunnitelmiaan tilanteen hallitsemiseksi.

MIT:n atomiasiantuntija Ron Ballinger kuvailee "täydellistä sulamista" tilanteena, jossa ydinpolttoaine sulaa kammion pohjalle: jos massaa ei saada jäähdytettyä, sulavat teräs, polttoaine ja kammio.
Lopputuote on siis eräänlaista radiokatiivista laavaa, josta kukaan ei tiedä mitä sille pitäisi tehdä. Tai mitä se voi tehdä.
Nyt se tilanne on käsillä. Kaiken jäähdyttämiseen käytetyn meriveden alla on iso köntti radioaktiivista laavaa, joka uhkaa sulattaa itsensä ulos vielä jäljellä olevista reaktorin rakenteista. On tapahtunut se, mikä viranomaisten ja TEPCOn mukaan ei voi tapahtua.

Professori Christopher Busby European Radiation Risks-komiteasta vahvistaa, että tilanne on huonoa pahempi: säteilyä on kulkeutunut Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin. - Käynnissä on jatkuva ydinreaktio.
Samaa mieltä on johtava ydininsinööri Arnie Gundersen Fairewinds Associationista. - Kuvamateriaalin perusteella voitaneen päätellä, että eksoterminen räjähdys on tapahtunut.
Huhtikuussa 2011 Saksan poliisi ja syyttäjäviranomaiset tekivät ratsian AREVAn toimistoihin. Kyseessä on epäily korruptiosta ydinvoimalakauppojen yhteydessä. AREVAn Intian Jatnanpuriin rakentaman voimalan yhteydessä on myös ilmennyt epäselvyyksiä. AREVA rakentaa Suomessa OL3-voimalaa.
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/japan/8509502/Nuclear-meltdown-at-Fukushima-plant.htmlhttp://english.kyodonews.jp/news/2011/05/90715.html
http://www.thebulletin.org/web-edition/columnists/tatsujiro-suzuki/daily-update-japan
http://news.yahoo.com/s/dailybeast/12930_japannuclearcrisiswhatisafullmeltdown
http://www.stuk.fi/
http://www.bloomberg.com/news/2011-04-06/areva-s-german-offices-raided-by-prosecutors-in-bribery-probe.html

Gundersen http://vimeo.com/23680177 videokuvaa räjähdyksestä
Busby http://www.youtube.com/watch?v=Vz4I5rb3_BM
"