Teoriasta totuuteen

Tarkoitus on yleisen horinan lisäksi kaivella yleistotuuksien takaa ne oikeat totuudet, valheellisten väitteiden verhoamat käytännön tosiasiat jne. jne.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on silpominen.

Poikien silpominen on ok  8

Tänään vietetään kansainvälistä tyttöjen silpomisen vastaista päivää. Ilmeisen uusi juttu kun kuulin siitä ensimmäistä kertaa tänään. Koska olen sitä mieltä, että lasten ja ylipäätään muutenkin ihmisten silpominen on väärin vastoin heidän täysi-ikäistä tahtoaan, päätin katsoa josko löytäisin jostain jotain puolueetonta vastustusta silpomiseen liittyen. En löytänyt. Moralistiverkostot ovat siis päättäneet, että tyttöjä ei saa silpoa ja aivan hyvästä syystä, mutta poikia saa mikä taas on melko käsittämätöntä. Jännää sinällään koska näiden järjestöjen pitäisi ns. moraalisesti suoraselkäisiä, mutta totuus on taas tarua kauheampi. Mielestäni tämä on ns. "hevonpaskaa". Ei niin, että mielestäni tyttöjä tai naisia saisi kohdella kaltoin. Se on hyvin yksiselitteisesti väärin. En kuitenkaan näe mitään perusteltua selitystä sille miksi poikia tai miehiä saisi kohdella kaltoin ja siitä huolimatta nämä "oikeamilisyyden airuet" sukupuolirajauksillaan tuottavat juuri sen vaikutuksen.

Eli siis kauheuksia ei saa tehdä, paitsi jos niitä tehdään pojille. Vähän ironista, että tätä kutsutaan tasa-arvoksi. Pitäisi varmaan kysyä joltain paremmin tietävältä missä vaiheessa ihmisoikeudet alkoivat olemaan vain naisten juttu tai missä vaiheessa miehet lakkasivat olemasta ihmisiä.