Hippi-Ronda

tekisi mieli sanoa, että paskaa. alku oli unelmaa,mutta valhetta vaan täynnä! maksoin kalliin hinnan siitä!...ja siitä selviytymistä..

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2008.




102 pistepirkkoni,  4

on tyttöni mun!
auts!mahtaa reppanaa kutittaa!
aika säälittävä olen ku lasken lapseni vesirokkoja!XD

ostin tänää nuorimmalle nerokkaan joululahjan!
akvaariokaloja meinaa.
10 kappaletta.
6 kpl neonsateenkaarikaloja hintaan 6.90 per kipale
4 kpl huulirihmakaloja 8.90 per kipale.
olihan se vähä haaskausta,ku 200 litrasessa aikasemmin oli vaa 2 neontetraa ja poletti/palettikaloja(en muista kumpia ne ny on) 2 ja monneja vissii 4 kpl.noit monneja sanon limanuljaskeiksi,ku ovat rumia ku mitkä!mutta hyviä ne on pitää akvaarion puhtaana levästä yms!

ostin muutaman lahjanki.vielä pitäs ostaa joulukortit,tai ukko saa mennä ostaa ne,ku mun pitää hoitaa noit pentui.nuorimmaiki lievässä kuumeessa,flunssas on.kukahan ne kortit viel kirjottas.
ukko lähtee sveitsiin maanantaina ja palaa keskiviikkona yöllä,toivon niin kympillä,ettei tu tarvetta lähtee sairaalaa tänä aikana!milläs hemmetillä mä täältä pääsisin,ku ei oo autoo,ja ku terveyskeskukseeki on sen verta matkaa ettei sinne kävelemällä jaksa!hitto ku ei omista ketää kuka vahtis noita!ei kait parane manata etukätee..
tällästä tänne taas.


ihanaa!  3

tuli meillekkin sitten vesirokko!
vanhin tuli ihmetellen näyttää näppylöitä kysyen että mitä nää on.pitänee toivoo,ettei mulle tuu,ku mulla se oli todella lievä.

edit.
mikähän siin on että kun miettiiki tota rokkoo,ni rupee kutittaa?tolla reppanalla on viel hirvee flunssaki. :(
taas huomenna lekuriin, siis vien ton tytön,ku pitäs saada reseptilääke tohon rokkoon,ja varmaa sil on keuhkoputken tulehduski tms.
ite kävin tänää ton mun astman takii,ku tuntuu että oon pari viikkoo räkiny keuhkoni pihalle.sain sitte kortisooni tabui ja antibiootti kuurin.
onneksi se kuspää exäni anto lapsen jäädä kotii sairastamaa,sillä ehdolla tosin,että hän saa nyt ne kaksi päivää takasin,mitä tää tyttö sairastaa täällä!naurettavaa!no näinhän se menee,että minä parannan terveeksi ja hän saa terveet lapset!noh,yritän aatella niin,että paremmassa hoidossa ne tääl on ku siellä.ja eipähän tarvi mun murehtii juoko tyttö tarpeeksi yms.




voi poika kultani!  5

nii,mentiin juhlimaan äitini 50-vee päiviä ni eikös käyny näin;
hää ku riehu serkkusa kanssa ni satutti päänsä sillä seurauksella,että tuli aivotärähdys ja verta vuotava haava,mikä vaatikin sitten tikkejä.oli kyllä urhee poika!
ainahan tuo mun poika on ollu onnettomuuksille altis,mut ottaa vaa niin kaaliin,miksi se on aina mun kulti kelle sattuu ja tapahtuu,vaikkei hää oo ees mitenkä "rymy-eetu"!
voitte vaa kuvitella kuinka pelästyin!
nyt sitte pitää oottaa että sen voi viel yhen kerran herättää
että tietää,ettei oo pahempaa tapahtunu ku aivotärhdys.
nii ja äitini keksi hyvän keinon saada "tuppo" pysymää haavan päällä;sukkahousut hatuksi!että niksi-pirkalle uus idea,miten sukkiksia käyyttää hyödyksi!;)


vihdoinkin!  7

pääsin siitä ilkimyksestä eroon!
meinaan hampaasta mitä on nelisen vuotta turhaan juurihoidoilla hoidettu.
nyt on "pikkasen" kipee pää.ja vallan ootan sitä kivun määrää,ku puudutus lakkaa.voi mahoton sitä rutinan määrää,ku ne sen irrotti.onneksi oli hammaskirurgi kyseessä,ku se hammas hajos neljää osaa.
no enpä kerro yksityiskohtasemmin,mutta tällänen päivä täällä.ai niin 64 egee makso tuo lysti.