Kaikki tarvittavat kontaktit ovat aivan muutaman ihmisen päässä

  • Matias Savolainen

Tiedätkö mitä ystäväsi, kaverisi, duunikaverisi, yrittäjäkaverisi tai asiakkaasi yrittää saada aikaiseksi elämän eri osa-alueilla?

Jos lähdetään liikkeelle siitä, että meillä itsellä on selvillä se mitä me haluaisimme saada aikaiseksi, muuttaa elämässämme, olisiko hyödyllistä tietää mitä muut tavoittelevat. Jokainen meistä tuntee todella monta ihmistä, jotka ovat jossain todella hyviä tai ainakin tekevät jotain työkseen. Jos tietäisimme mitä kukin vastaan tuleva ihminen tavoittelee ja millaista apua olisi vailla ja mitä hän osaa, olisi erittäin helppoa parittaa apua ja avun tarvitsijoita.

Mietin omia bisneksiäni. Olen aivan onneton ottamaan puhelinta käteen ja soittelemaan summamutikassa tuntemattomille ihmisille, mutta olen mielelläni tekemisissä minulle tuttujen kanssa. Olen aina päässyt eteenpäin kertomalla siitä, mitä haluaisin saada aikaiseksi ja kysymällä osaisiko kaveri auttaa tai sattuisiko tuntemaan jotain joka voisi ehkä tietää jonkun joka voisi auttaa.

Menestyksessä yksi suurimpia tekijöitä on se, kenet satumme tuntemaan ja kenen kanssa meillä on mahdollista päästä puheisiin. Onneksi emme ole tuomittuja vain nykyisiin kontakteihimme vaan voimme luoda jatkuvasti uusia. Mikäli meillä on jotain relevanttia annettavaa, olemme reiluja, reippaita mukavia ja kiinnostuneita siitä mitä muut haluavat saada aikaiseksi, pääsemme melko varmasti luomaan tuttavuutta meille toistaiseksi tuntemattomien ihmisten kanssa.

Auttamalla toisia, tulemme usein myös itse autetuiksi. Jos olemme arvokkaita muille ja olemme jossain todella hyviä, sana kiirii varmuudella. Aivan samoin kuin, jos olemme erityisen motivoituneita tekemään jotain, apu löytyy varmasti. En tarkoita nyt sitä, että yritämme väkisin neuvoa toisia tai tuputtaa apuamme. Jos sattuisimme tietämään mitä muut haluavat olisi helppoa aivan kuin ohimennen auttaa. Kun vastaan sattuu vaikka sopiva linkki, kontakti tai kirja, voisimme sen lähes vaivatta lähettää sille, joka siitä hyötyisi.

Taidankin ottaa syksyn teemaksi selvittää mitä itse kukin haluaisi saada aikaiseksi, millaisten ongelmien parissa painii ja miettiä miten voisin heitä auttaa tai tuntisinko ketään joka voisi opastaa eteenpäin. Tiedä vaikka samalla löytäisin pari uutta polkua kohti omia tavoittelemiani asioita.

Matias

2 kommenttia

Dia

10.10.2014 22:02

"Taidankin ottaa syksyn teemaksi selvittää mitä itse kukin haluaisi saada aikaiseksi, millaisten ongelmien parissa painii ja miettiä miten voisin heitä auttaa tai tuntisinko ketään joka voisi opastaa eteenpäin. Tiedä vaikka samalla löytäisin pari uutta polkua kohti omia tavoittelemiani asioita."

Loistava teema! :) Tekemällä hyvää muille tekee hyvää myös itselleen. Hyvät teot myös palautuvat tekijälle bonusten kanssa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Marika7

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus