:( ja :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :D

  • PornoNalle

Ensin :( ikävä aamu... ensin hammaslääkäriin jossa sitten tuomio yhdelle viisauden hampaalle, että leikata pitäs ja muuta pientä remppaa. Sitten verikokeisiin syömättömän aamun jatkeeksi. Kotiin kun ennen duuniin menoa tulin lepäämään niin eikös täällä porata saatana seinän takana rappauksia irti... Vali vali...

Sitten :)Aina vaan ja koko ajan huomaa miten ihanan ihmisen kanssa saa asua ja elää. Molemmat on kotihommissa keskimäärin yhtälaiskoja mutta ei niistä silti kummemmin tapella... Ne hoituu jossain välissä:) Yhteiset suunnitelmat tuntuu menevän tulevaisuuden suhteen suht yksiin ja asioista puhutaan ja pohditaan. Vietetään ainaa tosi paljon yhdessä ja olis voinu kuvitella että jompaa kumpaa olis jo alkanu ahdistaan, mutta ei ole (tai no en mä tiedä kun omasta puolestani, mutta ei ole ainakaan suuria sellasia oireita kuulunu) ja jos omaa aikaa kaipaa ja tehdä juttuja yksin tai kavereiden kanssa niin se onnistuu. Takana molempien synttärit ja vaput ja päälle yks Tallinnan reissu. Väliin mahtuu muutama meidän suhteeseen liittyvä juhlittava asiakin :)

Hyvä tunne... kun osaa olla asiohin tyytyväinen ja osaa suunnitella tulevaa:)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus