Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2009.

:)  1

:) paljon suunnitelmia ja niiden toteuttamista. Ensimmäistä kertaa olen suhteessa jossa asioita suunnitellaan yhdessä ja niitä toteutetaan. Ensimmäistä kertaa olen suhteessa jossa suunnitelmat ovat näin pitkällä ja vievät pitkälle :) Miten ihmeessä siihen meni näin kauan... Perillä :)

Toki asiaan kuuluu myös asiallisten suunnitelmien lisäksi haaveilut asioista joita vois ehkä olla joskus jopa mahdottomistakin.

Kolmen todella huonosti nukutun yön jälkeen olen väsynyt, mutta kyllä voin sanoa onnellinen :) Tämän hetken fiilikset ehkä parhaiten tiivistyy kahteen merkkiin -> :)

:)


Missä sitä ensviikolla...  1

... aamulattensa jois ihminen missä? Pitänee alkaa virittämään omaa espressokeitintä käyttöön pitkästä aikaa. Olen niin tottunut aamulla ennen duunia siihen että haen pienen latten mukaan...

Onneks ei ole ens viikolle mitään sellasia suunnitelmia että olis niin ilmoista väliä. 13. lauantaista lukien vois kyllä olla koko maassa siedettävät säät. Sillon alkaa "kiertue" :)


Loma lähenee...  1

LOMA LOMA LOMA LOMA LOMA LOMA LOMA LOMA LOAM LOAM MOLA MOLA LAMO LAMO LMOA LMOA...

Haa! Eikä ole vielä loma ei... mutta jos siihen on virallisesti tän päivän jälkeen 3 viikkoa ja ens viikolla vaan 3 päivää duunia niin sehän ei ole viikko eikä mikään eli tavallaan vaan 2 viikkoa lomaan. :)

Saa tosin nähdä kuinka pitkän loman pukkaa... voipi olla että kilometritehtaalla mitataan loman pituutta :D

On se jännä... miten jollain tasolla duuni tilannettaan stressaa ja sitä että jos hommat loppuu, mutta jollain tasolla taas jos esim sais kenkää niin se olis helpotus... On se ihmisen mieli mielenkiintonen.

Nyt olis kyllä tarvetta pienellä kännäämiselle... Taidan kutsua hyvän ystävän herra H:n nauttimaan juomia kanssani. Ehdolla Texas / Kallion kuppilat....



:( ja :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :D  1

Ensin :( ikävä aamu... ensin hammaslääkäriin jossa sitten tuomio yhdelle viisauden hampaalle, että leikata pitäs ja muuta pientä remppaa. Sitten verikokeisiin syömättömän aamun jatkeeksi. Kotiin kun ennen duuniin menoa tulin lepäämään niin eikös täällä porata saatana seinän takana rappauksia irti... Vali vali...

Sitten :)Aina vaan ja koko ajan huomaa miten ihanan ihmisen kanssa saa asua ja elää. Molemmat on kotihommissa keskimäärin yhtälaiskoja mutta ei niistä silti kummemmin tapella... Ne hoituu jossain välissä:) Yhteiset suunnitelmat tuntuu menevän tulevaisuuden suhteen suht yksiin ja asioista puhutaan ja pohditaan. Vietetään ainaa tosi paljon yhdessä ja olis voinu kuvitella että jompaa kumpaa olis jo alkanu ahdistaan, mutta ei ole (tai no en mä tiedä kun omasta puolestani, mutta ei ole ainakaan suuria sellasia oireita kuulunu) ja jos omaa aikaa kaipaa ja tehdä juttuja yksin tai kavereiden kanssa niin se onnistuu. Takana molempien synttärit ja vaput ja päälle yks Tallinnan reissu. Väliin mahtuu muutama meidän suhteeseen liittyvä juhlittava asiakin :)

Hyvä tunne... kun osaa olla asiohin tyytyväinen ja osaa suunnitella tulevaa:)