Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2007.
Edellinen

Paska Blogi 13: Hakaniemi perjantai aamuna........  2

Paska Blogi 13: Hakaniemi perjantai aamuna. Ihmiset on jotenki erilaisia eri päivinä ja kellon aikoina. Perjantai aamuna Hakaniemessä ne on rauhallisia ja ystävällisiä:) Hetken saattais uskoa että helsinkiläiset on mukavia. Annan tämän harhaluulon elää hetken...

Takana siis reipas kävely pienessä pakkasessa ja tuulessa. Kävin ostamassa pipon... Suuri kokemus. Meni poikuus. Ensimmäinen pipo jonka olen ostanut. Aina olen jostain saanut. Nyt sitten piti ostaa. No tänään ulkona n. 8 tuntia että ehkä se on tarpeen. Huomenna samanlainen satsi reippailua :)

Mulla on sellanen fiilis että tästä tulee mukava vkl :)




Paska Blogi 10: Nyt hankin elämän. Siis oikeesti..  1

Paska Blogi 10: Nyt hankin elämän. Siis oikeesti ei tästä tuu mitään. Vietän koneella aivan liikaa aikaa. Pitää miettiä jotkut rajat tälle koneella notkumiselle.

Lupaan itselleni

- Alan lukemaan... kirjoja en nettiä
- Tapaamaan ystäviä livenä
- Keksin jonkin uuden harrastuksen / herätän jonkun vanhan
- Duuni ajalla saa surffata jos on aikaa
- Vapaa-aikana rajoitettava koneen hiplaamista....
- Alan laittamaan oikeaa ruokaa enkä syö vain voikkareita koneellä kätevästi....



Paska Blogi 8: Hieno viikonloppu takana...  1

Paska Blogi 8: Hieno viikonloppu takana... Mitä parhainta seuraa ja tekemistä vkl;) :) Oli mukavasti tekemistä joka päivälle.

Pientä ahdistumista sunnuntai iltana. Kaipuu ajaa siihen tilaan joskus... Syyttää ei kai voi ketään kuin korkeintaan olemassa ololllaan... En tiedä mikä auttas... Siltojen polttaminen... Niin tai ehkä paremmin vois toimia poltetun maan taktiikka.

Onneksi kaipuuta jo muuallekin... Terve merkki... :)



Paska Blogi 6: Killerit&Nickit/Nikit.....  2

Paska Blogi 6: Killerit&Nick

Killerit tai miksi noita sanotaan ku joku soittaa pikasesti ja sitten luuri kiinni että toinen soittas takas. TIEDOKSI ETTÄ MÄ EN SOITA TAKAS... Yks neito ei meinaa tajuta ainakaan asiaa. No eipä tarvi sen kanssa jauhaa :)

Mitäs muuten... Pitäskö vaihtaa nikkiä (onko se muuten nicki, nikki vai niki?) Tai ottas toisen niinku ihmisillä on tapana täällä. Oisko hyvä ehdotuksia... joku ilmeinen kuten PervoNalle tai sitten joku MrX_hki_28? :D

Ideoita otetaan vastaan....

Niin ja sitten se miks vuorokaudessa on liian vähän tunteja. Lisää niitä ja heti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



PaskaBlogi 4: Kafkamainen elämäni...  2

PaskaBlogi 4: Olipa taas yö.... en nukkunut mutta kaikki tuntuu taas jotenkin unelta. Niin kuin mun elämä viime aikoina muutenkin. Painajaista mutta onneksi muutakin.

Joulun tulo masentaa... Kaipaan jouluun asioita joita en sinne saa. Jostain syystä lumen tulo piristää tällä hetkellä vaikka en ole tippaakaan talvi-ihminen ja yleensä toivon että koko lunta ei tulisi.

Olisi kiva rakastua...

Edellinen