Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2008.
Edellinen

Pesukoneen siirtoa keittiöön...  1

Aion olla oman elämäni putkimies... Juu pitäs siirtää pesukone kylpäristä keittiöön. Vie liikaa tilaa kylppärissä, että sinne mahtus kunnolla suihkuun ja nyt kun sinne tulee tavaraa kaksin verroin (no mä sanosin että se määrä varmaan nelinkertastuu kylppärissä) niin järkevää siirtää se keittiöön. Keittiöstä lähtee kohta 3 vuotta paikallaan seissyt vanha jääkaappi veke lattialta ja masiina siihen. Se on siis ollut käyttämättä kun muuttaessani ostin uuden metallin värisen jääkaappipakastimen josta pidän kummasti enemmän. Eli mites se meni kaverilta L lainaksi laite jolla saan reiät kaappien välisiin seiniin. Ja kaverin J neuvojen mukaisesti "ja teippi..tiäkkö mihin suuntaan se kierretään? jenkoja vasten..ei suuntasesti" siis liitäntöihin putkimiehenteippiä kun pitää letjuja jatkaa että ne yltää... ja alle pitäs ostaa sellanen "tulva-allas" vai mikä sen nimi on. Juu saiskohan ton tehtyä jo tällä viikolla....


Ikeaa & kuumeilua :)  1

@ Ikea.fi :P Vai miten se J perjantaina sanokaan :D Miks kaikki näyttää netissä/kuvastossa niin erikokoselta ku luonnossa. No ei se mitään se sopiva vaatekaappi löyty sitten kuitenkin lauantaina Ikeasta. Vielä sitä ei ole ostettu, mutta valittu on ainakin.

Omalla tavallaan haasteellinen reissu... minä alkavassa kuumeessa ja murulle sopivan aamupalan keksiminen Ikean listalta pikkasen haastavaa :D

Juu ja nyt kipeenä... Jotenki outoa olla sairaan kun viimesen 8 - 12 kk aikana en ole ollu duunista sairauden takia veke ku ehkä 2 päivää.




Ja kuulemma makuunkin :D  2

Kuinka olut, viini, kahvi ja pähkinä voivat vaikuttaa spermaan?

"Olut, viini, kahvi ja pähkinä sisältävät suuria määriä kemikaaleja, joiden on todettu olevan yhteydessä miesten hedelmättömyyteen, todetaan tutkimuksessa.

Baaritiskillä tarjottavat drinkit ja pikkupurtavat sisältävät runsaasti fytoestrogeeneja - kasviperäisiä naishormoni estrogeenin tapaan vaikuttavia yhdisteitä - jotka on tutkimuksissa yhdistetty alentuneeseen siittiöiden määrään."

Lisää: http://tinyurl.com/kahvisperma
http://www.tohtori.fi/?page=6771267&id=2277492


:)  6

:) Totta se on... Olen löytänyt neidon joka on kaunis, ihana, söpö, älykäs, omaa tunneälyä, tuhisee söpösti nukkuessaan, saa mut hymyilemään joka päivä... neidon joka osaa aidosti olla kissa, narttu ja prinsessa. Ihmisen jonka elämä ei ole siirtymistä kriisistä toiseen... ihmisen joka elää tätä hetkeä aidosti yrittämättä olla mitään muuta kuin on, on vain oma rehellinen itsensä. Ihminen jonka kanssa tuntuu hyvältä tehdä asioita yhdessä ja suunnitella juttuja.

Tajusin tänään aamulla kun katsoin tuota nukkuvaa ihanuutta aamulla mun vieressä... Hassua... tuntuu hyvältä :)


YyHooleski  1

Mä olen YyHooleski pari vuorokautta... Nainen lähti kehäkolmosen ulkopuolelle ja jätti mut lasten kanssa yksin. Rankkaa... pidä tässä sitten perheestä huolta kun painat pitkää päivää samalla :P :D

Vkl tuli leikittyä uudella lelulla :) On se kiva :) Ihan ku olis joulu :D



B12-vitamiini voi suojata aivojen kutistumiselta  1

Kasvissyöjien aivot kutistuvat... Taas hyvä syy syödä enemmän lihaa :D

"B12-vitamiini voi suojata aivojen kutistumiselta
(09.09.2008 klo 22.00) B12-vitamiini voi suojata aivojen kutistumiselta

Brittiläis-yhdysvaltalainen tutkimukseen osallistui 107 ihmistä, jotka olivat iältään 61-87-vuotiaita. Tutkimuksen aluksi heidän muistinsa testattiin, aivot kuvattiin ja lisäksi otettiin muita kokeita. Verestä mitattiin mm. B12-vitamiinin taso. Aivokuvaukset ja muistikokeet toistettiin viiden vuoden kuluttua."

Lisää: http://tinyurl.com/kasviaivot
Orkkis: http://ohjelmaopas.yle.fi/artikkelit/tiede/tiedeuutiset/b12-vitamiini-voi-suojata-aivojen-kutistumiselta


Ei onneksi vra noussut paljon...  2

Vuokralla asumisen kirous ja kevyes. Kesällä jo tuli isännöitsijältä postia kirjattuna kirjeenä vuokran korotuksesta, mutta en mä lomakiireiltäni ole ehtinyt sitä hakemaan... No korotus oli prosenteissa vajaa 6 % mutta euroissa suhteellisen maltillinen.

Olen siis varsin tyytyväinen :) Katselin etuovesta, vai mikä se on, huvikseni Helsingistä vastaavan kokoisia asuntoja ja kaikissa oli vähintään 150 € kuussa kalliimpi vuokra kuin mulla ja suurimmassa osassa reippaampikin. Ei kantakaupungista kovin montaa parempaa paikkaa asua taida löytyä ja tolla vuokralla. Keskeinen sijainti ja hyvät yhteydet :)

Edellinen