Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.

Flunssaa, selkävaivoja ja matkojen suunnittelua:)  1

Tautista... sairasta... aivan kipeetä! Sairaudessa, taudissa, kipeenä... tässä olen ollu millon itte millon siippa. Mutta ei anneta moisten mieltä painaa :)

Mielessä kuitenkin paljon mukavampiakin asioita kuten matkalle meno :) Ens kuussa... eikun siis nyt on tammikuu vielä eli siis maaliskuun alussa tai no ehkä jo ens kuun lopussa jonnekin:) Joku sanois että b-luokan matkalle... mutta kun mukana on a-luokan nainen niin ei siitä voi tulla ku a-luokan matka :)

Kaikenlaista säätämistä tosin... molemmille eläimille hoitaja pitää hankkia ja sellasta...

*laittaa koiran hovihoitajalle viestiä samoin tein*



Mukava vkl takanapäin :)  3

Executive tason menoa :)

Vietettiin murun kanssa vkl merkkipäivää vkl.... Zorbaksessa syömässä, jota voin suositella ehdottomasti! Hotellissa kävi huono tuuri... huone upgradeattiin niin että meillä oli sitten Executive huone ja hotellin Club lounge käytössä. Muutamat kuoharit tuli siellä juotua :) Hienon ihmisen kanssa hieno vkl.

On mahtavaa elää ihmisen kanssa, jonka kanssa voi suunnitella ja tehdä asioita. Elämä ei aina ole täydellistä ja raha ei riitä kaikkeen, mutta saadaan tehtyä paljon asioita joita halutaan ja suhde ei kulje kriisien kautta toisiin. Elämä murun kanssa on jotenkin... toimivaa. Ollaan yllättävän monista asioista samoilla linjoilla ja niistä joista ei olla asiat silti sujuu.... Kuulostaa tasapaksulta... mutta sitä se ei ole. Elämä ei tunnu tylsältä ja tasapaksulta :) Rakastan :)

Executive tason elämää siis hotellin ulkopuolellakin :)