Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2008.
Edellinen

Puupäästäisellä on loistava viinapää...  1

Puupäästäisellä on loistava viinapää

Eläinmaailman todennäköisesti paras viinapää on löydetty. Malesiassa asustava puupäästäinen pystyy juomaan melkoisia määriä alkoholia ilman siitä seuraavaa krapulaa. Puupäästäinen (Ptilocercus lowii) ryystää erään palmulajin kukkien alkoholipitoista nektaria.

Lisää: http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=131994

Tästä siis jo hetken tunnettu sanonta "Mieshän juo ku puupäästäinen!"






Uutisia: Barbien sadomaso-look suututtaa....  2

Uutisia: Barbien sadomaso-look suututtaa.............

Barbie –nuken uusi ”S&M –tyyli” on saanut vihaisen palautevyöryn, kirjoittaa The Sun.

Syyskuussa julkaistavan nuken uuteen ilmeeseen kuuluvat muun muassa verkkosukkahousut, nahkarotsi, mustat nahkahansikkaat ja saappaat.

UusiSuomi.fi: http://www.uusisuomi.fi/viihde/29892-barbien-sadomaso-look-suututtaa

TheSun: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article1428128.ece

TheSun/Kuva: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article1428362.ece?slideshowPopup=true&articleId=1428362&nSlide=1

Ja lisäyksenä Cat Woman Barbie :P :D http://witchybitch.files.wordpress.com/2008/07/catwomanbarbie.jpg


Agnostikko...  5

Aina joskus pitää ihmisen miettiä syntyjä syviä. Ei sillä että nyt olisin niitä miettinyt muuta kuin käsitteiden tasolla olen aika pitkään kutsunut itseäni ateistiksi. Ateistiksi joka heikolla hetkellä saattaa hetken johonkin uskoakin. Aivan kuten uskovalla on heikko hetkensä että ei uskokaan. Mutta kun mulla se ateismi on sellasta että mä en oiken saa todisteita puolesta enkä vastaan, siis jumalan tms. olemassa olosta. Joten oikea termi taitaa olla agnostikko...

Wikipedia: Agnostikko
"Sitä on käytetty kuvaamaan niitä ihmisiä jotka eivät ole vakuuttuneita tai eivät halua sitoutua käsitykseen, että olisi yliluonnollisia olentoja. Agnostikko yleensä katsoo, että hän ei voi sitoutua ateismiin tai mihinkään uskontoon, koska hänellä ei ole tarpeeksi tietoa uskontoon tai uskonnon kieltämiseenkään liittyvistä asioista."

Wikipedia: Agnostisismi maailmankatsomuksellisena kantana
"Yleisimmän käsityksen mukaan agnostisismi on oppi, jonka mukaan väitettä jumalan olemassaolosta tai olemassaolemattomuudesta ei voida (ainakaan täysin varmasti) todistaa vääräksi, eikä myöskään oikeaksi. Agnostisismi voi olla esimerkiksi uskonnottoman ihmisen kanta, joka myöntää, ettei väitettä jumalan olemassaolosta voida todistaa täysin varmasti vääräksi.

Maailmankatsomuksellisen agnostisismin mukaan ei ole mielekästä uskoa ilman tietoa. Agnostikko epäilee vahvasti uskonnon todenmukaisuuden mahdollisuutta ja voi suhtautua uskontoon lähes yhtä hylkäävästi kuin ateisti. Toisaalta moni agnostikko suhtautuu ateismiin yhtä hylkäävästi kuin teisti, koska Jumalan olemassaolemattomuutta ei agnostikkojen mukaan voi todistaa. Monet agnostikot vaativat uskonnollisten ja antiuskonnollisten väitteiden perustelua samalla tavalla kuin tieteellisten väitteiden perustelua. Tämä on uskonnonfilosofiassa evidentialismiksi kutsuttu kanta."

http://fi.wikipedia.org/wiki/Agnostikko

http://www.city.fi/yhteisot/634/




Suokissa eilen...  4

Suokissa eilen :) Oli sittenkin aika hyvä ilma. Ehdottoman hyvää seuraa ja mut yllätettiin vielä juustotarjottimella kun picnic paikka löydettiin. Cheddaria... mmmmrmrrmmrhhmrhrmrmrmrhrmmrmmmmm.... :P :)

Ja sain idean matkan aikana kirjaan joka pitäisi kai lukea... tai no en saanu ideaa vaan mulle suositeltiin. Olikohan Kjell Westö: Missä kuljimme kerran... kirjailija meni noin, mutta kirjan nimestä nyt en ole satavarma.

Mutta joo kiva reissu kaikin puolin :)

Edellinen