Ja kuulemma makuunkin :D

  • PornoNalle

Kuinka olut, viini, kahvi ja pähkinä voivat vaikuttaa spermaan?

"Olut, viini, kahvi ja pähkinä sisältävät suuria määriä kemikaaleja, joiden on todettu olevan yhteydessä miesten hedelmättömyyteen, todetaan tutkimuksessa.

Baaritiskillä tarjottavat drinkit ja pikkupurtavat sisältävät runsaasti fytoestrogeeneja - kasviperäisiä naishormoni estrogeenin tapaan vaikuttavia yhdisteitä - jotka on tutkimuksissa yhdistetty alentuneeseen siittiöiden määrään."

Lisää: http://tinyurl.com/kahvisperma
http://www.tohtori.fi/?page=6771267&id=2277492

2 kommenttia

CatchMe

17.9.2008 15:41

Olen laiska, joten kopypeistaan itseäni keskusteluiden nielemisgallupista, jonne kirjottelin seuraavaa:

[quote=CatchMe]
En jaksa vastata noihin kysymyksiin, mutta satuin törmäämään informatiiviseen pläjäykseen sperman koostumuksesta, mm. sen ravitsemuksellisista ominaisuuksista ja mausta:

Suurin osa ihmisistä on sitä mieltä, että sperma tuoksuu hiukan merkilliselle ja varsinkin maistuu etovalle. Sperman sisältämä spermiini on se aine, joka saa aikaan sperman imelän tuoksun. Sperma sisältää runsaasti erilaisia aineita, jotka saavat aikaan spermalle ominaisen maun. Siemenneste sisältää seuraavia aineosia: sinkkiä, C-vitamiinia, antigeenejä, kalsiumia, fruktoosia, kolesterolia, magnesiumia, sitruunahappoa, B-12 vitamiinia, klooria, kreatiinia, koliinia, DNA:ta, inositolia, maitohappoa, ureaa, virtsahappoa (mautonta ja hajutonta), sorbitolia, natriumia, palorypälehappoa, pyrimidiinia, puriinia, fosforia, kaliumia, glutationia, hyaluronidaasia, spermiinia, spermidiinia, polyamiineja, prostaglandiineja ja hapanta fosfataasia. Aineksia siis on kuin terveyskauppojen funktionaalisissa elintarvikkeissa. Kaikista näistä aineista huolimatta yhden siemensyöksyn keskimääräinen kalorimäärä on 10–15.

Mies voi itse ruokavalion avulla vaikuttaa siihen, miltä siemenneste maistuu. Erilaiset sitrushedelmät, persilja, minttu, vihreä tee, omenamehu sekä makeiset antavat siemennesteelle makeahkon maun. Vastaavasti maitotuotteet, punainen liha, kana, kaalit, kahvi, suklaa ja rasvainen ruoka antavat siemennesteelle epämiellyttävän maun.

Pitänee lisätä edellä mainittuun, että ihan yhtälailla nainen voi vaikuttaa ruokavaliollaan omaan tuoksuunsa ja makuunsa.
[/quote]

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus