Aprezo 30 mg Price | Apremilast 30 mg Tablet Buy Online in Finland, Spain

  • Drugssquare Pharmacy

Tuotemerkki: Aprezo
Vaikuttava aine: Apremilast
Valmistajayritys: Glenmark (Onkos) Pharmaceuticals Ltd.
Annostusmuoto: Tabletti
Vahvuus: 30 mg
Pakkauskoko: 30 tablettia 1 pakkauksessa

Aprezo 30 mg tablet (yksi tehokkaimmista intialaisista Apremilastin merkeistä) on suun kautta otettava hoitomuoto, joka auttaa säätelemään tulehdusta ihmisillä, joilla on aktiivinen nivelpsoriaasi (PsA), keskivaikea tai vaikea läiskäpsoriaasi ja Behçetin tautiin liittyvät suun haavaumat estämällä entsyymi nimeltä fosfodiesteraasi 4, PDE4. PDE4:n esto auttaa hallitsemaan sairauden oireita, kuten nivelten, nivelsiteiden ja jänteiden jäykkyyttä, kipua, turvotusta ja arkuutta.

Miten Aprezoa otetaan - Annostus ja antotapa

Aprezo-tabletit tulee niellä kokonaisina, eikä niitä saa rikkoa, pureskella tai murskata ennen nielemistä. Se voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Hoito aloitetaan 14 päivän aloituspakkauksella. Aloitusannos on 10 mg ensimmäisenä päivänä. Annosta nostetaan asteittain 5 päivän ajan, kunnes suositeltu annos 30 mg kahdesti vuorokaudessa saavutetaan.

Päivä 1: 10 mg aamulla
Päivä 2: 10 mg aamulla ja 10 mg illalla
Päivä 3: 10 mg aamulla ja 20 mg illalla
Päivä 4: 20 mg aamulla ja 20 mg illalla
Päivä 5: 20 mg aamulla ja 30 mg illalla
Päivä 6 ja sen jälkeen: 30 mg kahdesti päivässä

Suositeltu pitkäaikainen annos on 30 mg kahdesti vuorokaudessa. Potilaille, joilla on munuaisten vajaatoiminta, saa olla enintään 30 mg päivässä. Älä lopeta Aprezon käyttöä keskustelematta ensin lääkärin kanssa.

Muut lääkkeet ja Aprezo

Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle, jos parhaillaan käytät, olet äskettäin käyttänyt tai saatat ottaa muita lääkkeitä. Tämä sisältää ilman reseptiä saatavat lääkkeet ja kasviperäiset lääkkeet. Tämä johtuu siitä, että apremilast 30 mg tablet voi vaikuttaa joidenkin muiden lääkkeiden tehoon. Myös jotkin muut lääkkeet voivat vaikuttaa Aprezon vaikutustapaan.

➡ rifampisiini – tuberkuloosiin käytettävä antibiootti
➡ fenytoiini, fenobarbitaali ja karbamatsepiini – lääkkeet, joita käytetään kohtausten tai epilepsian hoitoon
➡ Mäkikuisma – kasviperäinen lääke lievään ahdistuneisuuteen ja masennukseen.

Raskaus ja imetys

Älä tule raskaaksi käyttäessäsi tätä lääkettä, ja sinun tulee käyttää tehokasta ehkäisymenetelmää Aprezo 30 mg -hoidon aikana. Jos olet raskaana tai imetät, epäilet olevasi raskaana tai jos suunnittelet lapsen hankkimista, kysy lääkäriltäsi tai apteekista neuvoa ennen tämän niveltulehduslääkkeen käyttöä.

Ei tiedetä, erittyykö tämä lääke äidinmaitoon. Älä käytä sitä imetyksen aikana.

Haluatko lisätietoja? Vieraile Drugssquare Pharmacyssa tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@drugssquare.com. Drugssquare on johtava verkkoapteekki, josta löydät Aprezo 30 mg tabletin hinnan erittäin halvalla. Pyrimme olemaan parempi versio itsestämme joka päivä ja lupaamme ylläpitää palveluidemme laatua.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus