Cenforce D Tablets Uses, Side Effects, Composition, Action, Dosage, Warnings, and Price in India

  • Drugssquare Pharmacy

Mikä on erektiohäiriö (ED)?

Yleisesti ottaen erektiohäiriö (ED) on tila, jossa miehet eivät pysty saavuttamaan ja ylläpitämään erektiota. Miehille, jotka ovat sinkkuja tai naimisissa, tämä on molemmille eniten huolestuttava, kiusallinen ja pelottava terveystila. Koska se ei aiheuta vain miesten luottamuksen menettämistä, vaan myös heidän kykyään olla kumppaninsa kanssa sängyssä ja siten pilata suhteen.

Mikä on ennenaikainen siemensyöksy (PE)?

Niille ihmisille, jotka eivät tiedä, ennenaikainen siemensyöksy (PE) on tila, jossa miehet siemensyöksyvät välittömästi tai liian nopeasti harrastaessaan seksiä kumppaninsa kanssa. Tämä on tila, jossa miehet kärsivät usein erilaisista tekijöistä, mukaan lukien fyysisesti ja henkisesti.

Siksi miehille tulee kysymys, kuinka mies voi käsitellä näitä sairauksia ja mitkä ovat hoitovaihtoehdot tai lääkkeet niihin. Lue artikkeli tietääksesi vastauksen!

Cenforce D Tablet | Lääke ED:n ja PE:n hoitoon -

Cenforce d tabletti on yksi parhaista lääkkeistä erektiohäiriöiden ja ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon.

Valmistaja - Centurion Laboratories
Pakkaus - 10 tabletin suikale
Alkuperämaa - Intia

Cenforce D -tabletin koostumus -

Cenforce d -tabletti sisältää kahta suolaa, nimittäin sildenafiilisitraattia ja dapoxetiinia vahvuuksina 100 mg ja 60 mg.

Cenforce D 160mg:n vaikutusmekanismi -

Koska tämä tabletti sisältää sildenafiilisitraattia, joka on fosfodiesteraasityypin 5 (PDE5) estäjä, se auttaa helpottamaan erektion saavuttamista rentouttamalla verisuonia ja lisäämällä verenkiertoa penikseen. Sildenafiili 100 mg parantaa merkittävästi erektion laatua ja hoitotyytyväisyyttä.

Vaikka toinen suola Dapoksetiini, joka on voimakas selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjä (SSRI), se auttaa pidentämään siemensyöksyä ja parantaa myös siemensyöksyä.

Cenforce D 160 mg Sildenafil Dapoxetine Annostus -

Lääkärin ohjeet ja ohjeet ovat erittäin tärkeitä Cenforce D 160 mg tabletin annostelussa. Yleiset annostusohjeet pysyvät kuitenkin samoina kuin Cenforce D:n ottaminen noin 1 tunti ennen seksiä. Tätä tablettia ei saa ottaa useammin kuin kerran 24 tunnin välein.

Cenforce D -tablettien rajoitus -

Miesten, joilla on tietyt sairaudet, ei tule ottaa tätä tablettia -

Ihmiset, jotka ovat allergisia molemmille vaikuttaville aineille, sildenafiilille ja dapoksetiinille.
Ihmiset, joilla on ollut sydän-, maksa- tai munuaisongelmia.

Huomautus - Vältä ajamista Cenforce D -tabletin (Sildenafil+Dapoxetine) ottamisen jälkeen, koska se voi saada miehen tuntemaan uneliaisuutta ja huimausta. Älä siis aja tai käytä koneita tämän lääkkeen käytön aikana.

Cenforce D:n yleiset sivuvaikutukset - Sildenafiili + Dapoksetiini

Jotkin cenforce d -tabletin käytön yhteydessä mahdollisesti ilmenevät sivuvaikutukset on mainittu alla -

Pahoinvointi, suun kuivuminen, päänsärky, punoitus (lämmön tunne kasvoissa, korvissa, niskassa ja vartalossa), huimaus, ruoansulatuskanavan häiriöt, ahdistuneisuus, kiihtyneisyys, levottomuus, unettomuus (nukkumisvaikeudet), epänormaalit unet, alentunut libido, unettomuus , Vapina, Parestesia (pistely tai pistävä tunne), näköhäiriöt, nenän tukkoisuus (nenän tukkoisuus), hikoilu.

Buy Cenforce D Online -

Cenforce D tabletti on reseptivapaa lääke, joka on saatavilla verkossa halvimmalla hinnalla vain tietyistä lääkeliikkeistä, kuten "Drugssquare". Cenforce d tablets price on myös halvin verrattuna muihin apteekkeihin, olipa se sitten verkko- tai offline-kauppa. Lisätietoja muista resepti- tai itsehoitolääkkeistä saat luotetusta verkkoapteekistasi.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus