Aina se ei vaan suju

  • haluantreffeillenot

Olin tapaillut miestä pari viikkoa. Viestittelimme toisillemme tiiviisti päivät. Kiusasin miestä lähettelemällä puolialastomia kuvia itsestäni pitkin työpäivää. Mä tuun kohta hulluksi! Mies viestitti. Vai niin. Vastasin ja lähetin taas kuvan. Mä en kestä enää! Mun on pakko saada sut! Hän vastasin. No, tule sitten tänne, olen kotona. Vastasin. Selvä! Hän vastasin. Odotin miestä ovella alusvaatteissa. Kuulin portaikosta asekelia, joten avasin oven. No hei vihdoin! Henkäisin ja työnnyin ovesta. Oven takana seisoi mainostenjakaja. Hän jäätyi paikoilleen lehdet kädessä ja tuijotti minua silmät selällään. Hän ei saanut sanaa suustaa. Hetken tuijotin häntä suu auki. Apua! En mä sua tarkoittanut! Koitin korjata tilannetta, juuri kun deittini tuli mainostenjakajan taakse. Hän räjähti nauruun. Minuakin alkoi naurattaan. Sieppasin lehdet. Joo kiitos näistä. Sanoin. Mainostenjakaja otti pari askelta taakse ja tuijotti vieläkin minua rillit nenällä. Deittini astui hänen eteensä ja kiskoin hänen paidasta sisään ja paiskasin oven kiinni. Nauroimme eteisessä vedet silmissä. Miten voi käydä näin! Kikatin.

Mä oon kuules odottanut sua täällä jo ihan malttamattomana. Sanoin. Huomaan. Mies vastasi ja silmäili minua himmokkaana päästä varpaisiin. Pian olimme jo sängyssä ja suutelimme kiihkeästi. Kiskoin miehen vaateita pois. Ota mut. Kuiskasin miehelle. Hän riuhtaisi boxerinsa pois ja tuli päälleni. Mitä nyt. Kysyin. En tiedä. Mies vastasi. Hänellä ei seissyt, vaikka vielä eteisessä hän oli ihan kovana. En mä tajua mikä tässä nyt on. Mies sanoi tuskastuneena. No sellaista sattuu joskus. Huokaisin ja silitin miehen hiuksia. Hän oli selvästi häpeissään ja häkeltynyt. Ei mulle ole ikinä näin käynyt. Hän änkytti. Shh.. Kuiskasin ja halasin häntä. Pidin miehestä, joten en viitsinyt olla ilkeä hänelle. Tapasimme viikonloppuna uudelleen ja seksi sujui taas normaalisti. Ehkä töistä kesken kaiken lähtiminen lounastaukopanolle oli miehelle liian extremeä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus