Meillä oli hetkemme, meillä oli retkemme

  • haluantreffeillenot

Törmäsimme karaokebaarissa. Mies käveli ohitseni monta kertaa ja katsoi minua pitkään. Vihdoin hän pysähtyi eteeni. Sulla on kyllä euroopan tyylikkäin hymy. Hän sanoi ja katsoi pitkän minua. Kiitos. Vastasin hymyilen. Saanko tarjota juoman? Hän kysyi. Nyökkäsin. Siirryimme sivummalle juttelemaan. Illan viimeinen hidas alkoi. Saanko luvan? Mies kysi ja ojensi kätensä. Tartuin käteen ja nyökkäsin. Tanssimme poski poskea vasten. Hengitin miehen tuoksua. Hänellä oli päällä ruma ruutupaita, mutta pidin siitä miten hän tansitti minua. Valomerkki tuli ja vaihdoimme numeroita. Mä voisin jutella sun kanssa aamuun. Mies sanoi ja katoi minua pitkään. Samat sanat. Vastasin ja käännyin kannoillani.

Aamulla heräsin krapulassa ja mietin miestä. Iltapäivällä laitoin viestin hänelle. Ei mitään vastausta. Illalla makasin väsyneenä sohvalla, kun puhelin piippasi. Mies soitti minulle. Hei, vastasin. No, hei, anteeksi, että vastaan vasta nyt, mutta unohdin puhelimeni baaritiskille lataukseen yöllä. Mies sanoi. Vai niin. Vastasin. Mitä teet? Hän kysyi. Makaan krapulassa kotona. Vastasin. Haluaisitko nähdä? Hän kysyi. Haluan. Vastasin. Mutta on tosiaan krapula jatkoin. Ei se mitään, sama täällä. Mies naurahti. No, tuletko mun luokse? Kysyin. Mielelläni. Mies vastasi. Voinko tuoda jotain? Hän kysyi. Itsesi. Vastasin.

Otin pikasuihkun ja meikkasin vähän. Pian summeri soi. Odotin ovella jännittynenä. Moi. Mies hymyili ja halasi minua. Moi. Hymyilin takaisin. Vau, sä näytät tosi hyvältä. Mies sanoi katsellaan minua. Kiitos. Hymyilin. Mennäänkö kävelylle? Kysyin. Joo. Hän vastasi.

Kävelimme kesäyössa pitkin puistoa. Mies otti minua kädestä. Juttelimme taukoamatta. Yhtäkkiä mies pysähtyi ja suuteli minua. Se tuntui niin hyvältä. Ihana kesäyö, treffit puistossa, kiihkeitä suudelmia ja käsi kädessä kävelyä. Tunsin kuinka lämpö täytti minut ja onnellisuus virtasi kehossani. Kävelimme rantaan kallioille ja katselimme merta. Uskomatonta miten romanttista. Mies kuiskasi ja silitti hiuksiani. Niin. Henkäisin ja painauduin miestä vasten tiukemmin. Aamu alkoi sarastaa. Lähdetäänkö nukkuun? Kysyin. Mies nyökkäsi. Kävelimme takaisin asunnolleni. Käperryin miehen kainaloon. Nukahdimme.

Heräsin aamu aurinkoon. Hyvää huomenta. Mumisin miehelle. Haluksä tietää mikä on hyvää huomenta? Hän kysyi. No? Vastasin. Hän katsoi minua hetken ja pujahti peiton alle. Mmmm... Voi luoja! Kiljadin, kun hän työnsi päänsä jalkoväliini. Sain taivaallista suuseksiä ikuisuuden. Kiskoin miehen päälleni ja harrastimme kiihkeää aamuseksiä. Miehen puhelin soi taukoamatta. Mun pitäs olla töissä.. Hän mutisi ja työnsi puhelimensa kauemmaksi. Makasimme sylikkäin. Puhelin soi taas. Joo mä olen just tulossa. Mies sanoi vastatessaan puhelimeen. No, hei sitten. Hän sanoi ja suuteli minua pitkään. Hei hei. Vastasin. Mies pukeutui ja lähti.

Viestittelimme tiiviisti pari viikkoa, mutta sitten koitti päivä ettei miehestä enää kuulunut, eikä hän vastannut viesteihini. Mitä tapahtui mietin pitkään. Olimme sopineet tapaavamme uudelleen, kun häneltä työkiireet helpottuu. Tapaamista ei koskaan tullut. Meillä oli retkemme, meillä oli hetkemme.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus