Macht mäkkärissä

  • haluantreffeillenot

Olin pitkästä aikaa lähtenyt ulos tuulettumaan. Tänään sit otetaan ja kunnolla! Totesimme tyttöjen kanssa, kun avasimme pulloja. Joimme kunnon pohjat ja suuntasimme kesän kuumimpaan menomestaan. Kuohuviini virtasi koko illan ja tanssimme jalkakamme kipeiksi. Yön pikkutunteina tytöt olivat jo löytäneet seuraakin. Kaikki muut paitsi minä. Lähdimme mäkkäriin hakemaan yöpalaa. Olin edelleen kovassa humalassa, väsynyt ja kiukkuinen myös.
Seisoin kyllästyneenä jonossa, kunnes silmiini osui ylisöpö hottis. Tuijotin häntä ja hän tuijotti takaisin. Puuttuks jotain? Söpöliini kysyi. Joo, sä! Vastasin ja menin suutelemaan söpöliiniä. Suutelimme kiihkeästi jonossa, enkä voinut hillitä itseäni ja tai käsiäniä. Puristelin hänen lihaksiaan.
Tilasimme nopeasti ja lähdimme luokseni. Söpöliinin kaverit jäivät tuijottamaan monttu auki.

Pääsimme luokseni ja hän otti minut heti eteisessä. Voi luoja, noita lihaksi ja noi söpöt kasvot! Ajattelin mielessä ja annoin mennä. Kohta olimme jo suihkussa ja siitä sängyssä, en ehtinyt edes verhoja vetää kiinni, kun hän kantoi minut sänkyyn. Seksi oli tajunnanräjäyttävää ja se vain jatkui ja jatkui ja jatkui monta tuntia! En mä jaksa enää... Huohotin. Kello oli jo yli 7 aamulla. Söpöliini olisi vieläkin vain jatkanut, hän ei vaikuttanut väsyneeltä tai humalaiselta, kuten minä. Nukutaan hetki. Kuiskasin. Nukahdin söpöliinin kainaloon. Tunnin päästä heräsin. Ei hitto juna lähtee pian! Nousin ylös otin pikasuihkun. Olin menossa häihin toiselle paikkakunnalle. Hei sun pitää herätä. Pussailimme ja halailimme vielä. Monen vanha sä oot? Kysyin. Arvaa? Hän sanoi. No jotain 20? No jotain sinnepäin. Näin, että hän oli minua huomattavasti nuorempi. Söpöliini saattoi minut asemalle. Pussailimme vielä hetken ja halasimme. Otetaanko uusinta? Kysyin. Otetaan. Hän vastasi. Vaihdoimme numeroita. Hyppäsin junaan. Voi luoja mikä aamuyö! Mietin mielessäni, en voinut olla hymyilemättä, kun katselin ikkunasta ulos ja maisemat kiitivät silmissä. Hups, pikkuhousut unohtuivat aamukiireessä havahduin. No, onneksi mekkoni on pitkä, tuskin kukaan huomaa. Tuntui, että olin vieläkin pienessä.. Huhuh nyt pitäisi jaksaa vielä kavereiden häitä juhlia samoilla silmillä...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus