Korean amatöörin katutyyli

  • katherined

Mitä minun pitäisi tehdä, jos minulla ei ole aavistustakaan pukeutumisesta talvella? Vaikka en ole varma, mitä kaikki tekevät, katson joka tapauksessa mieluummin amatöörien katukuvia inspiraation saamiseksi.

Eri maiden amatöörikatukuvien joukossa minusta hämmästyttävintä on korealaiset amatöörikatukuvat, joiden tyylit ovat yksinkertaisia ​​ja moderneja, hillitty ja hillitty piilotettu, eivätkä tavalliset tytöt tunne oloaan epävarmaksi käyttäessään niitä. .

Pitkän opiskelun jälkeen olen myös kiteyttänyt joitain korealaisen amatöörikatuammuntapiirteitä: Joka päivä nuorelle naiselle, joka ei tiedä mitä pukea päällensä huomenna, minun täytyy mennä näistä näkökulmista ulos.

Ensinnäkin korealainen amatöörikatukuvaus, kiinnitä erityistä huomiota yksittäisen tuotteen värien yhteensovittamiseen ja perusvärillä voi myös tehdä uusia temppuja.Tämä on lempipisteeni.Väreille epäherkän tytön on keskityttävä ymmärtämiseen.

Mitä tulee värien yhteensovittamiseen, he valitsevat useimmiten mustavalkoisen, mutta yksi ero on siinä, että he eivät valitse mustavalkoisia värejä.

Useimmiten heidän koko vartalostaan ​​95 % on mustaa tai 95 % koko vartalosta on valkoista ja ihon kirkastamiseen käytetään toista väriä. Viimeistely on edistyneempi kuin suora laaja-alainen mustavalkoinen yhdistelmä ., Se on hienostuneempi ja länsimaisempi kuin mustavalkoinen ottelu perinteisessä mielessä.

Mustan ja valkoisen värinsovituksen lisäksi he pitävät erityisen paljon myös mustien ja sinisten tavaroiden yhteensovittamisesta Vähemmän virhealtis sovitustapa on puhtaan musta siluettitakki pestyillä sinisillä suorilla farkuilla. Tuotteen väristä versioon tuotteen, se on erittäin hyvä. Ole kattava.

Jos haluat näyttää tyylikkäämmältä, voit myös pestä sinisiä pehmopuuvillavaatteita puhtaan mustilla slim farkuilla. Pienille keijuille, jotka haluavat tehdä elegantin retroreitin, voit valita pinoamismenetelmäksi musta takki + sininen paita + valkoinen pohja paita.

Musta, valkoinen ja sininen ovat korealaisten amatöörien suosikkivärejä. Suosittelen, että valitset sen ei siksi, että ihailisin ulkomaalaisia, vaan koska ihonvärimme ja vartalon muotomme ovat pohjimmiltaan samanlaisia.

Tietysti nuoret naiset, jotka haluavat esitellä henkilökohtaisia ​​ominaisuuksiaan, voivat valita eri tyylejä mustista, valkoisista ja sinisistä vaatteista. Voit lukea valintaohjeet.

Useimmat korealaiset amatööritytöt valitsevat minimalistisia tyylejä. Tämä on toinen kohta, jonka tiivistelin. Yksinkertaiset mutta ei yksinkertaiset tuotteet voidaan valita näiden kolmen kriteerin mukaan.

Ensinnäkin yksittäisen tuotteen tyylin on oltava klassinen eikä helposti vanhentuva, vuorista ulkotakkiin, pohjasta asusteisiin, ei ole poikkeusta.

Tämä on avain sen varmistamiseen, että tytöt, joilla on tunteeton muodin hajuaisti, eivät tee virheitä. Monille tytöille yleismuoto on hyvä tai ei, avain on, että sen "perusta" ei ole tarpeeksi vahva!

Toiseksi, yksittäisen tuotteen löysyyden tulee sopia mahdollisimman pitkälle kaikkiin vartalomuotoihin.Ihanteellisin tila on suosia väljiä tyylejä.

Laihoille tytöille tyytymättömyys vartaloon riittää todistamaan hyvän hahmon olemassaolon.

Hieman lihaville tytöille he voivat myös käyttää vaatteiden nostamisen vaikutusta osoittamaan heikkoa tilaa ja tuntea "paperimiehen" onnea talvella, mikä on myös voittoa.

Lihaisemman lihan omaaville tytöille itseviljelyversio voi hillitä lihaista vartaloa, ja aistillisuus muuttuu välittömästi laihaksi.

Lopuksi, on oltava strategia yleiselle yhteissijoittamiselle.Älä usko hölynpölyyn, kuten "näyttää vain hyvältä, kun käytät sitä" ja "et voi mennä pieleen silmät kiinni".

Jos et kiinnitä huomiota menetelmiin ja strategioihin, supermallifiguuri menee hukkaan.Jos sinulla on omenan muotoinen figuuri tasapainoiseen vartaloon, on suositeltavaa valita pukeutumistapa tiukka ja löysä Mikäli sinulla on päärynän muotoinen figuuri, suosittelemme, että valitset ylä- ja alatiukkasidosmenetelmän, täydentävän pukeutumistavan yyds! ! !

Kolmas ominaisuus korealaisessa amatööripukeutumisessa on erilaisten pienten asusteiden hyvä hyödyntäminen. Jokaisen tulee valmistaa erilaisia ​​hattuja. Isonaamaiset tytöt valitsevat ämpärihatut ja kalastajahatut. Litteät tytöt valitsevat baretteja ja lehtipoikia, joilla on kasvot. cap.

Hattujen lisäksi myös kaulakorut ovat korvaamattomia asusteita.Kaulakoruja valitessasi voit valita V-pääntietyylisen vuorauksen tai perusmustavalkoisen pyöreän pääntie- ja korkeapohjaisen paidan.

Näkyvien hattujen ja korkealuokkaisten kaulakorujen lisäksi voit valita myös muita asusteita omien vaatetoiveidesi mukaan.

Jos haluat valita tyylikkäitä korvakoruja, on suositeltavaa laittaa hiukset korvien taakse, voit myös solmia siistin poninhännän ja vetää söpön ikääntyvän kuulapään.

Laukkua valittaessa on myös kiinnitettävä huomiota tiettyihin strategioihin: Pienet laukut yhdistetään ohuiden ja isojen laukkujen kanssa löysälle tavaralle.Read more at:short prom dresses | long prom dresses

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus