Kunnollisia ja edistyksellisiä, nämä yhteissijoitusesitykset ovat oppimisen arvoisia

  • katherined

Jos kevätjuhlissa on väriä, se on punainen, kukkia kaikkialla ja kaikki säteilevät ilosta. Stereotyyppinen punainen on kuitenkin väistämättä hieman vähemmän innovatiivinen. Älä unohda, että on olemassa kaikenlaisia ​​lämpimiä ja kirkkaita lämpimiä värejä. Uuden vuoden "lämpimien värien" pukeminen näyttää kunnolliselta ja edistyneeltä. Tässä numerossa jaan kanssasi 7 erilaista lämmintä kevätjuhlaan sopivaa väriä. "Värisovitus" -sovitusesittely, opitaan nopeasti!

1: karamelli + tummansininen

Caramell on retro ja lämmin väri. Käytä uuden vuoden alussa täyteläistä karamelliväriä, joka symboloi onnea ja makeutta.

Karamelliväri on nirsompi ihon sävyyn nähden ja on väri, jota ei ole helppo hallita, mutta älä huoli, laita vain karamelliväriä alavartalolle. Valitse karamelliväriset suoralahkeiset housut tai suorahameet, yhdistettynä laivastonsiniseen puseroon, kokonaisvärimaailma on täynnä lämpöä. Laivastonsininen on hiljainen, ja se on erittäin huippuluokkaa yhdistettynä täyteläiseen karamelliväriin.Yleisasu on retro ja lämmin, tyylikäs ja kunnollinen, mikä sopii hyvin uuteen vuoteen.

2: ruskea + kameli + musta

Uusia vaatteita uudelle vuodelle pukeutunut takki, jossa on täysi aura, on ehdottoman välttämätön. Kamelitakki on talvella koveran ulkonäön pakollinen esine. Se on hillitty, yksinkertainen, tyylikäs ja komea. On suositeltavaa valita kamelin väri lämpimämmällä sävyllä, kuten lämpimällä keltaisella sävyllä, joka näyttää lämpimämmältä ja kirkkaammalta.

Värien yhteensopivuuden kannalta, jos haluat käyttää yksinkertaista ja korkealuokkaista tunnelmaa, voit käyttää kamelin takkia ruskean puseron kanssa, alushousuja mustilla housuilla tai mustia saappaita, voit saada ihailua hillitystä ja elegantista asu.

3: musta + viininpunainen

Viininpunainen retro on ylellistä temperamenttia, kuten viini kupissa, se on pehmeää ja teksturoitua ja sopii hyvin myös uuteen vuoteen. Musta pukutakki on yhdistetty ruskean villapaita, alaosaan burgundinpunaiset suoralahkeiset housut.Yleisvärimaailma on hillitty ja hieman upeaa, mikä on erittäin kaunista.

Musta takki + musta villapaita, jossa kerroksittain viininpunainen pukutakki, alaosat mustat minihameet ja mustat mid-tube ritarisaappaat, on vain kaksi täysväristä väriä, yksinkertainen ja tyylikäs, erittäin ekstravagantti, täynnä muotia.

4: karamelli + violetti

Uudenvuoden pukeutumiseen sekä housut että hameet on valmisteltava huolellisesti. Karamelliväriset housut ja hameet ovat muita värejä ylellisempiä, niissä on suloinen ja lämmin tunnelma. Ne näyttävät erityisen lämpimiltä kylmällä säällä.

Suosittelemme käyttämään karamellivärisiä vapaa-ajan pukuhousuja tai vaalean violettia villapaitaa laskostetulla hameella. Kiinalaisen uudenvuoden aikana ne ovat kaunis yhdistelmä sisätiloihin. Hellävarainen vaalea violetti ja täyteläinen ja makea karamelliväri kohtaavat, makea mutta ei rasvainen, upea ja elegantti.retro.

5: keltainen+ruskea/karamelli

Kirkas ja lämmin, keltainen on välittömästi energinen ja energinen. Vaaleankeltainen villapaita, erittäin valkoinen, karamellivärisillä korkeavyötäröisillä vapaa-ajan housuilla, täynnä lämpöä.

Voit myös laittaa alavartalolle keltaisen esineen, valita "vaahteranlehdenkeltaisen" satiinihameen, yhdistää sen ruskean pukutakin kanssa ja lisätä luonnonvalkoisen villapaidan huiviksi luodaksesi tyylikkään ja rennon uudenvuoden lookin.

6: punainen + musta

Punainen on juhlallisin väri, varsinkin kevätjuhlissa Miten lämmin ja juhlava punainen voi puuttua? Jos punainen on mielestäsi liian häikäisevä, voit yhdistää sen mustien vaatteiden kanssa Klassinen punainen ja musta yhdistelmä on aivan ylellinen ja häikäisevä.

Voit valita punaisen puseron mustalla takin kanssa tai päinvastoin punaisen takin mustalla suoralla hameella. Jos haluat pukeutua rennommin ja laiskalemmin, voit valita punaisen villapaidan ja yhdistää sen mustien lyijykynähousujen kanssa, voit pyyhkiä pois talven tylsyyden ja sinusta tulee katseenvangitsija tyttö.

7: Oranssi + sininen

Oranssi ja sininen ovat pari toisiaan täydentäviä värejä. Yhdessä ne voivat tasapainottaa toisiaan. Sinisen raikkaus ja puhtaus voivat tasapainottaa oranssin julkisuutta ja katseenvangitsemista. Esimerkiksi oranssi takki yhdistetään sinisistä farkuista, joten että kokonaisasu säilyy innostuneena.Hieman selkeä ja rauhallinen, hyvännäköinen ja edistyksellinen, voit ehdottomasti viitata tähän uudenvuoden asupariin.Read more at:pink prom dresses uk | purple prom dress uk

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus