30-vuotiaat + kypsät ja tyylikkäät naiset

  • lillyd

Kesäväreissä ajattelemme ensin kaikenlaisia ​​kirkkaita värejä, joten kesäpukeutuminen ja yhteensopivuus näyttävät muina vuodenaikoina enemmän huomiota herättävältä.

Mutta kypsälle ja tyylikkäälle yli 30-vuotiaalle naiselle, joka haluaa pukeutua raikkaan ja pehmeän kesätunnelmaan, on tärkeä taustaväri, jota ei voi sivuuttaa, eli valkoinen.

Yksinkertainen valkoinen voi hetkessä "tasoittaa" kuuman lämpötilan. Opi käyttämään valkoisia esineitä. Se voi tehdä yhteissijoituksestamme puhtaamman, raikastavan, yksinkertaisen ja muodikkaan.

Tänään Weijiang jakaa kanssasi inspiraatioita valkoisten yksittäisten tuotteiden kesäsovitukseen, toivottavasti se myös inspiroi ja auttaa sinua.

1. Valkoinen paita

Valkoisiin T-paitoihin verrattuna valkoisia paitoja käytetään enemmän päivittäisissä työmatkoissa, mutta yleensä olemme tottuneet yhdistämään valkoiset paidat tummien housujen kanssa.Vaikka siinä on tiukempaa tunnelmaa, siitä puuttuu myös kesäinen yhteensopivuus. Leikkisyyttä ja raikkautta. Joten voisimme yhtä hyvin oppia tästä kollokaatiomenetelmästä:

Valkoinen paita + värilliset housut/hame (tuo elinvoimaa toimistovaatteisiin, nuori ja muodikas)

Valkoinen paita + vaaleat housut/hame (käytetty viikonloppuisin tai lomilla, kevyt ja lempeä) ▼

Mikrokastikkeen kasteluharjoitukset:

Helmenvalkoinen löysä pusero + khakin keltainen laskoshame, jossa valkoinen yksittäinen tuote, älykkään värihame ei näytä raskaalta kesällä, vaan hieman tekstuurimmältä, ilman voimakasta värikontrastia, tämä pehmeä ottelu , Se sopii paremmin vaaleaan -taitavat naiset huokuvat sisäistä luottamusta ja charmia.

Jos pidät leveälahkeisten housujen viileydestä ja viileydestä, niin kahvinväristen korkeavyötäröisten leveälahkeisten housujen yhdistäminen samaan toppiin on yksinkertainen, lempeä ja lempeä ottelu, aivan kuin kuppi kevyttä maitoteetä. kesä , Hieman makea, ei rasvainen. ▼

Työmatkoissa Weijiang käyttää valkoisia paitoja, joissa on yksiväriset suorat hameet, sekä valkoisia käsilaukkuja ja korkokenkiä ylläpitääkseen yleisen yksinkertaisen ja älykkään ilmapiirin (katso vasen kuva);

Rentouttavana lomapäivänä valkoisen yksittäistuotteen voi korvata valkoisella pitsillä ontoilla elementeillä varustetulla neuletakilla, ja yhdistettynä kesätyyliin täyteen kukkaiseen mekkoon on toinen makea ja elegantti maku (katso oikea kuva). ▼

2. Valkoinen villapaita

Neuleet on yksittäinen esine, jota tyylikkäiden naisten pitää valmistaa kaikkina vuodenaikoina ja kesäneuleiden on oltava riittävän kevyitä ja mukavia. Parasta on muokata figuuria ja olla hieman löysä versio. Jos kyseessä on valkoinen villapaita, niin Vielä parempi, koska se voi osoittaa herkkää naisellisuutta pikkuhiljaa tehden sinusta elegantin ja vaivaton.

Toukokuun pukeutumispäiväkirjassa Weijiang käytti valkoista napillista puseroa, jossa oli vähän kyllästyneet vaaleanvihreät housut ja hame. Se näyttää auringossa valkoiselta ja läpinäkyvältä, koska kokonaisuus on pehmeä, joten lisäsi koristeluun kirkkaita asusteita, kuten punaisia ​​käsilaukkuja. tai pusseja, joissa on metallinen rakenne. ▼

Kolme, valkoiset housut

Arkikäytössä monet ihmiset ajattelevat, että valkoiset vaatteet likaantuvat helposti ja niitä ei ole helppo puhdistaa, mutta samalla heiltä puuttuu yllätyksiä ja hauskuutta, kuten valkoisten housujen pukeutumisesta. Erilaisia ​​yhdistelmiä kokeillessaan he löysivät Se on todella monipuolinen ja muodikas esine, joten kauniiksi ja hienostuneeksi haluava tunnelma voittaa kaikenlaisen vaivan pelon.

Mikrokastike LOOK:lla:

Valkoiset työmatkahousut + laivastonsininen toppi (sekoita helmikaulakorun ja tennarien kanssa, ilmainen, helppo ja antelias)

Valkoiset työmatkahousut + sitruunankeltainen toppi (aurinkolasit ja mustat korkeakorkoiset sandaalit koristeena, sekä valkoista että rentoa muotia) ▼

Neljä, valkoinen hame

Päärynänmuotoiselle mikrokastikkeelle on mukavampaa muokata vartalon muotoa hameen päällä ja samalla se on tyylikkäämpi.

Jos et ole löytänyt sinulle sopivia valkoisia housuja, älä missaa valkoista hametta kesällä.

Weijiang on beige sateenvarjohame, jossa on litteä vyötärö ja laskostettu hame, joka näyttää hyvältä eri tyyppisten toppien kanssa.Read more at:long formal dresses online australia | formal dresses sydney

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus