Minimalistisen vaatekaapin luomiseen kesällä riittää muutama esine

  • lillyd

Minimalistisen tyylin yhdistelmä on tulossa yhä suositummaksi kaikkien keskuudessa. Alun hyvin yksinkertaisesta mustasta, valkoisesta ja harmaasta yksiväristä suosittuun japanilaiseen minimalistiseen tyyliin jokaisella on omat ominaisuutensa, mutta on kiistatonta, että minimalistinen tyyli Yhteensopiva, aina hyvä käyttämään yksinkertaisia ​​esineitä luomaan omia ominaisuuksiaan, yksinkertaista mutta ei yksinkertaista.

Minimalistit ovat myös erittäin suosittuja tänä vuonna! Varsinkin kesän yhteissijoittelu, mitä yksinkertaisempaa ja rauhallisempaa, sitä mukavampaa, nauttia tästä kauniista elämästä, yksinkertaisesta pukeutumisesta, yksinkertaisesta itsestäsi ja saavuttaa yksinkertainen onnellisuus. Tänään editori jakaa sinulle muutaman sarjan kollokaatioita, joiden avulla voit luoda minimalistisen vaatekaapin kesällä. Näitä kohteita riittää. Kollokaatiosarjoja on 27, jotka ovat tyylikkäitä ja muodikkaita! Toivottavasti te kaikki pidätte siitä.

Ensimmäinen: Sifonkipaita

Jos olemme työssäkäyviä tyttöjä, kaapissa täytyy olla kuvioitu paita. Silkki-, sifonki- ja asetaattikankaiden valinta näyttää edistyneemmältä. Tietysti sifonki on kustannustehokkain, siisteillä housuilla. , Oli ohut ja temperamenttinen . Väristä voi valita klassisen neutraalin värin, musta, valkoinen, harmaa ja kamelinsininen. Klassinen musta yhdistelmä yhdistetään mustien lyhennettyjen housujen kanssa, jotka ovat yksinkertaisia, kestäviä ja hyvin hallittavissa eri tilanteissa, kun taas kirkkaan väriset paidat ovat hieman lempeämpiä korostaen lempeää ja naisellista puolta.

Toinen osa: leveälahkeiset housut

Leveälahkeiset housut sopivat hyvin kesään.Valitse ohuita kankaita, joissa on verhoilua, jotta ne näyttävät ohuemmilta ja tyylikkäämmiltä. Klassinen valkoinen, musta ja khaki värit ovat kaikki hyviä valintoja. Sopii yhteen minkä tahansa värisen topin kanssa. Valitsemalla slim-fit topin saat näyttämään ohuemmalta. Housuja asetettaessa leveälahkeiset housut ovat alttiita vetäytymään, joten leveitä lahkeita valittaessa on suositeltavaa, että yhdeksän minuutin pituus on hyvä, lyhyellä toppilla se on myös erittäin herkkä ja ytimekäs.

Kolmas osa: farkut

Kaikkien matkojen työmatkoista puheen ollen, uskon, että monet ihmiset ajattelevat denim ensimmäistä kertaa. Totisesti, arkikäytössä farkut ovat todellakin jokaisen hallussapidon arvoisia. Ne ovat monipuolisia ja muodikkaita, ja sopivat työmatkaan. Valitse klassinen sininen denimsininen farkut. , Suorat tai leveälahkeiset housut ovat hyviä, ohuita ja muokattuja lahkeen muotoisia. Jos kyseessä on työpaikka, on hieman enemmän itsensä viljely mallista hienostuneempi ja osaavampi, eikä arjen vapaa-aika ole niin hienoa. Yksinkertaisen puuvillaisen T- tai paidan avulla voit käyttää sitä nuorekkaasti. Tehokkainta denimissä on se, että riippumatta siitä, kuinka muodollisia muut esineesi ovat, hän voi vetää sinut jokapäiväiseen tyyliin.

Neljäs osa: liivi

Kuumalla kesällä kuuma sää helpottaa pukeutumista. Periaatteessa se on virkistäytymistä. Tarvittavien aurinkosuojatuotteiden lisäksi se on periaatteessa yksi kappale ylä- ja alavartalolle. Ja mitä tulee virkistymiseen, liivi on luonnostaan ​​välttämätön. Nyt jotkut saattavat ajatella, että liivi on liian seksikäs. Itse asiassa se ei ole liian ohut. Olkaimet eivät ole liian ohuet. Tahaton seksikäs on naisellisempaa. Hihaton liivi on yhdistetty polvi- pitkät hameet tai leveälahkeiset housut. Joukko yhteissijoitusmalleja, jotka ovat suosittuja päivittäin. Eri-ikäiset tytöt voivat luoda itselleen ja henkilökohtaisille ominaisuuksilleen sopivia mekkoja värien säätämisen mukaan.

Viides tuote: T-paita

Kuinka saada t-paita kesäotteluun? Päivittäisessä pukeutumisessa olemme nähneet liian monia klassisia tyylejä, kuten yksivärisiä valkoisia T-paitoja, kirjaimia T-paitoja ja sarjakuvaprinttejä T-paitoja jne. Valkoinen ja elegantti tyyli on erittäin hyvä yksinkertaisen kesätyylin luomiseen. , Kirjain T-paita on suhteellisen rento jokapäiväiseen tyyliin, kun taas sarjakuva T-paita on tarkoitettu ikääntymiseen. Valkoinen T-paita puolihameella on lempeä ja hellä, paljastaen täysin naisen elegantin puolen.

Kuudes: Neuleet

Kesällä neulepuserot ovat myös erittäin hyviä esineitä.Älä usko, että neulepuserot ovat erittäin kuumia. Itse asiassa yksinkertaiset ja ohuet neulepuserot ovat viileitä ja mukavia käyttää ja erittäin monipuolisia. Voimme valita meille sopivan värin. La. Valkoinen villapaita, yhteensopiva musta pitkä hame, yksinkertainen ja älykäs värisovitus, erittäin tyylikäs ja huippuluokan! Violetti neuletakki ja painettu puolihame ovat täynnä romantiikkaa ja kauneutta korostaen kypsän naisen toimeenpanevaa ja lempeää puolta, mikä sopii päivittäiseen työhön.

Seitsemäs osa: mekko

Kesäkapselivaatekaappissa ei voi olla mekkoa?Et tarvitse monimutkaista suunnittelua, vain yksinkertaista. Pienet mustat mekot tai valkoiset pitkät mekot ovat hyvin klassisia esineitä. Viime vuosien suositut paidat ja hameet sopivat hyvin myös työpaikallemme.Yksittäisessä tuotteessa on hienostuneisuutta ja muodollisuuden tunnetta Lämpimän värisävyn valinnassa voi olla jopa lempeyden tunnetta. Voit tietysti valita myös printatun mekon luomaan romanttisen tunnelman, joka sopii hyvin treffeille tai matkustamiseen.

Kahdeksas: puolihame

Sateenvarjohame on eräänlainen hame, jota monet tytöt rakastavat kovasti, ei vain siksi, että se on erittäin monipuolinen, vaan se voi täyttää useimpien tyttöjen tarpeet. Lisäksi erilaiset kollokaatiotavat ilmaisevat erilaisia ​​tyylejä, se voi olla suolaista tai makeaa, ja se antaa ihmisille kirkkaan tunteen päivittäiseen vapaa-aikaan tai työpaikalla työskentelemiseen. Kun valitset sateenvarjohameen, se voi olla yksivärinen tai painettu Valitse drape-kankaat, joilla on hyvä hoikentava vaikutus ja jotka näyttävät hyvältä yksinkertaisten villapaitojen tai puuvilla T:n kanssa!

Yhdeksäs osa: valkoinen paita

Paitaa voi käyttää tasolla neljä, mutta kesällä valkoiset paidat ovat erityisen hyvännäköisiä.Puhdas värisävy antaa ihmisille puhtaan ja hiljaisen tunnelman, näyttää erittäin mukavalta ja valkoinen on erittäin herkkä sävy, ja se on myös erittäin Monipuolinen Hameita tai housuja on helppo hallita. Aurasta ei tarvitse huolehtia. Kohokohta on sisäinen eleganssimme ja älyllinen viehätys.Read more at:blue formal dresses | pink formal dresses

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus