Syksy on naisten "kultaista aikaa" laihtua

  • lillyd

Naisille ulkonäkö on erittäin tärkeä asia, johon lukemattomat ihmiset käyttävät paljon aikaa ja rahaa.Hiikka vartalo on tärkeintä.Tästä on syntynyt lukemattomia vartalon kauneusteollisuutta, laihdutuspillereitä, laihdutustuotteita jne. Mutta itse asiassa laihduttamiseen ei tarvitse kuluttaa niin paljon rahaa, kunhan löydät oikean menetelmän ja sitkeästi, voit laihtua.Syksy on naisten laihduttamisen kulta-aikaa.Tänään opetan sinulle muutaman vinkkejä laihtumiseen kaatumisen jälkeen ja pitäydy siinä joka päivä Paino putosi hiljaa.

1. Nuku tarpeeksi

Ihmiset, jotka valvovat yön yli, lihoavat todennäköisemmin.Tälle väitteelle on tieteellinen perusta. Myöhäisellä nukkumaanmenolla ja myöhään heräämisellä on monia haittoja elimistöllemme monella tapaa.Ensinnäkin epäsäännöllinen työ- ja lepoaika saa aikaan hormonitoimintamme häiriöitä ja hidastaa aineenvaihduntaa. Toiseksi yö on elimistöllemme tärkeä myrkynpoistoaika.Jos emme mene syvään uneen vastaavana aikana, myrkyt eivät poistu, mikä vaikuttaa sisäelimiemme toimintaan. Lisäksi kun menemme myöhään nukkumaan, tunnemme todennäköisemmin nälkää, emmekä pysty hallitsemaan herkullisen ruoan kiusausta, ja myöhäisillan välipala voi olla turhaa päivien vaivannäön vuoksi.

2. Älä oleskele ilmastoidussa huoneessa pitkään

Vaikka nyt onkin syksy, jotkut pienet söpöläiset tykkäävät silti säätää ilmastointilaitteen avulla huoneen mukavaan lämpötilaan ja sitten pesimään huoneessa. Itse asiassa, olipa kesä tai talvi, meidän tulee pyrkiä välttämään pitkää oleskelua ilmastoiduissa tiloissa.Kun keho on suhteellisen mukavassa lämpötilassa pitkään, kehon automaattinen lämpötilan säätötoiminto heikkenee , eikä lämpöä kuluteta. , mikä aiheuttaa rasvan kertymistä. Siksi on suositeltavaa, että et ole lämpimässä ympäristössä pitkään, vaan mene ulos kävelylle ja hengitä raitista ilmaa hetken kuluttua.

3. Yritä olla syömättä jäistä ruokaa

Tytöillä on enemmän tai vähemmän todennäköisesti ongelmia palatsikylmyyden kanssa, ja he ovat kipeitä kuukautisten saapuessa. Itse asiassa, lukuun ottamatta niitä muutaman päivän erikoisjaksoa, meidän tulisi yrittää välttää jääruokaa. Kylmä ruoka ärsyttää vatsaamme, vaikuttaa mahan toimintaan ja saa meidät lihomaan. Ja samanlaiset jääjuomat, mehujääpalat, jäätelö jne. ovat kaikki korkeakalorisia ruokia, ja niiden syöminen lihottaa meitä.

Lisäksi kehossamme on automaattinen säätömekanismi, joka pitää kylmän poissa.Jos syömme usein kylmää ruokaa, kehomme tuntee kylmyyden alavatsaan, jotta se kerääntyy rasvaa kestämään kylmää. Tästä syystä usein sanotaan, että tyttöjen jalkoja ei saa jäädyttää, sillä kun jalat ovat pitkään kylmässä ympäristössä, keho kerää lisää rasvaa jalkoihin ja laihtuminen on vaikeaa. älä halua paksuja jalkoja, vaan ole nopea ja vaihda pitkiin housuihin.

4. Kohtuullinen harjoitus joka päivä

Useimmat ihmiset istuvat usein koko päivän, kun he menevät töihin tai kouluun, he istuvat myös syödessään, he makaavat kun he menevät kotiin ja he myös istuvat, kun he menevät ulos autolle ja ajavat. paino, mutta se on myös haitallista kehollesi. Joten vaikka et pidä urheilusta, on parasta viettää joka päivä aikaa liikuntaan, vaikka lähtisitkin kävelylle.

Niin kauan kuin säilytät hyvät elintavat sekä työ- ja lepotottumukset, sinun ei itse asiassa tarvitse tarkoituksellisesti laihduttaa, ja painosi laskee vähitellen. Lihavuuden syitä ovat genetiikan ja hormonilääkkeiden lisäksi enimmäkseen pitkäaikainen yöpyminen, ylensyöminen, kaloripitoisten ruokien, kuten paistettujen grillijälkiruokien, syöminen, liikunnan puute ja juomaveden puute. ei vain laihduta, vaan myös terveempi vartalo. Syksy on naisten painonpudotuksen kulta-aikaa. He vaativat tekemään 4 asiaa joka päivä ja heidän painonsa putoaa hiljaa.Read more at:blue formal dresses | formal dresses australia

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus