Tietoturva

Tietoturva -blogi käsittelee, miksi ja miten laitteesi tulee suojata viruksia vastaan. Android-, iPhone-, PC ja Mac-laitteiden turvaaminen on nykyään helppoa, halpaa ja samalla maksulla suojaat kaikki laitteesi.

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2017.

Tietokoneen suojaaminen viruksilta

Windows on erittäin altis viruksille, jos sitä ei ole suojattu oikein. Hakkereille ei ole työ eikä mikään enää nykyään päästä käsiksi yksityishenkilön koneeseen ja yksityistietoihin. Yksittäisiä iskuja tehdään kuitenkin harvoin, koska se on työlästä siitä saatavaan hyötyyn nähden. Kuitenkin voit joutua yleisemmän viruksen uhriksi jo pelkästään netissä surfaamalla ja klikkaamalla väärää painiketta.

Mac koneet eivät ole näin alttiita viruksille, mutta sitten taas iPhonet ja Android puhelimet ovat. Harmillisinta on, että nykyään eniten tärkeää tietoa me kannamme mukana puhelimissamme, joista se on helposti hakkereiden saatavilla sovellusten kautta. Usein annat liikaa oikeuksia sovelluksille ja näin annat käytännössä luvan tietojesi tarkasteluun ja käyttämiseen.

Hyvä virustorjuntaohjelmisto suojaa kuitenkin puhelimesi, tablettisi ja tietokoneesi samaan hintaan.

Internetin vaaroilta kannattaa suojautua

Niin ihana kuin internet onkin, löytyy sieltä myös paljon uhkia. Haittaohjelmia sisältäville sivuille siirtymisestä ei varoita kukaan, jos oikea ohjelmisto ei ole niistä kertomassa. Myös oma ip-osoitteesi on kaikkien nähtävillä ja toimintaasi verkossa on helppo seurata.

Internet-suojaus kertoo sinulle haitallisista sivustoista ja jos silti päätät mennä sivustolle, se turvaa liikkeesi sielläkin. Jos kuitenkin satut silti vahingossa lataamaan viruksen koneellesi, ilmoittaa erinomainen virustorjuntaohjelmisto tästä sinulle välittömästi ja poistaa viruksen.

Helppoa ja turvallista.

Ajan tasalla oleva virustorjuntaohjelmisto turvaa koneesi

Vanhentunut tai ilmainen virustorjunta ei tietenkään ole paras ratkaisu. Päivitetty virustorjunta puolestaan tunnistaa yli 99,9% internetin viruksista ja ilmoittaa niistä ja vieläpä poistaa ne koneeltasi napin painalluksella.

Halvin ei aina ole paras, mutta virustorjunnasta puhuttaessa lähes halvin kuitenkin sattuu olemaan se paras vaihtoehto. Voit lukea lisää virustorjunnan hyödyistä ja tarkastaa viimeisimmät tarjoukset Virustorjunta sivustolta, josta löydät myös tämän hetken parhaan palveluntarjoajan ja saat alennusta ohjelmistosta.

Edullinen ja toimiva virustorjunta

Suosittelen katsomaan Virustorjunta sivustolta suosituksen kaikilla laitteilla toimivasta ohjelmistosta, jota voit käyttää samalla maksulla jopa seitsemällä laitteella. Parasta ohjelmistossa on se, että saat VPN-ohjelmiston, virusturvan, internet-suojauksen ja paljon muuta samalla edullisella vuosimaksulla.

Kaikki tilauksen mukana tulevat ohjelmistot toimivat niin Windows, Mac, Android kuin iPhone ja iPad laitteillakin.

Kyseisen sivuston kautta saat vielä 25% lisäalennuksen, kun ostat virustorjuntaohjelmiston, sen linkkien kautta. Kannattaa hyödyntää tarjous ja aloittaa turvallisempi tietokoneen käyttäminen jo tänään.