Tietoturva

Tietoturva -blogi käsittelee, miksi ja miten laitteesi tulee suojata viruksia vastaan. Android-, iPhone-, PC ja Mac-laitteiden turvaaminen on nykyään helppoa, halpaa ja samalla maksulla suojaat kaikki laitteesi.

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2018.

F1 jälkilähetykset 2018 - Formulat ilmaiseksi jälkikäteen

Itse hämmästelin ja kummastelin, mistä voin katso 2018 F1 jälkilähetykset netistä. Vastauksen löytäminen ei ollut helppoa, mutta onneksi se viimein löytyi.

Tällä Formula 1 lähetykset sivulla ilmoitettaan myös mistä voi katso F1 jälkilähetykset ilmaiseksi VPN-yhteyden avulla.

Formula 1 jälkilähetykset 2018
Formula 1 jälkilähetykset 2018

Myös sijainti, minne pitää yhdistää, että videot näkyvät löytyvät sivulta.

Itsekin käytän heidän suosittelemaa CyberGhost VPN palvelua ja kaikki näkyy erinomaisesti. Heidän mukaan myös NordVPN on erinomainen vaihtoehto.

Voit siis katsoa Formulat ilmaiseksi suorina lähetyksinnä, mutta jos missaat suoran lähetyksen myös jälkilähetykset ovat saatavilla netissä.


Näin näet NHL pelit ilmaiseksi netissä suorana lähetyksenä!

Tässä artikkelissa kerron, miten voit katso NHL pelit ilmmaiseksi netissä! Lue loppuun saakka!

KATSO NHL PELIT ILMAISEKSI NETISTÄ
KATSO NHL PELIT ILMAISEKSI NETISTÄ

Tällä hetkellä NHL:ssä on käynnissä pudotuspelit, jossa on mukana runsaasti suomalaisväriä. Nämä ottelut tulevat suomessa maksulliselta Viaplay kanavalta, mutta tiesitkö, että voit katsoa NHL pelit myös ihan ilmaiseksi?

Muutamat televisiokanavat, näyttävät NHL pudotuspelit ilmaiseksi nettisivujensa kautta. Nämä ilmaiset NHL live streamit ovat kuitenkin maakohtaisia, eli suomalaiset eivät pääse niihin käsiksi ihan niin yksinkertaisesti.

Maakohtaisen kierron estoon on kuitenkin olemassa keino, joka on nimeltään VPN. Seuraavassa ohjeet siihen, kuinka näet NHL pelit netissä VPN-yhteyden avulla.

1. Avaa VPN-ohjelma
2. Yhdistä VPN sen maan sijaintiin, josta lähetys tulee
3. Avaa tv-kanavan verkkosivusto
4. Nauti NHL live ottelusta erinomaisella kuvanlaadulla

Lue tarkemmat ohjeet VPN SUOMEN NHL -sivulta.

Mikäli sinulla ei vielä ole VPN-ohjelmistoa, voit hankkia sen samalla edellisen linkin takaa. Samaiselta sivulta löydät myös tarkat tiedot ja linkit siihen, mistä näet NHL pelit ilmaiseksi VPN-yhteyden avulla.