Tietoturva

Tietoturva -blogi käsittelee, miksi ja miten laitteesi tulee suojata viruksia vastaan. Android-, iPhone-, PC ja Mac-laitteiden turvaaminen on nykyään helppoa, halpaa ja samalla maksulla suojaat kaikki laitteesi.

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2017.

Parhaat ilmaisohjelmat 2017

Tässä on vuoden 2017 parhaat ilmaisohjelmat

Mobiililaitteille on tarjolla satojatuhansia sovelluksia täysin ilmaiseksi, mutta miten on nykyään tietokoneohjelmien osalta? Jatka lukemista ja tulet lataamaan ainakin nämä ilmaisohjelmat!

Ohjelmistoja on tarjolla niin ilmaiseksi niin hyötykäyttöön kuin hauskanpitoonkin.

Parhaat ilmaisohjelmat 2017
Parhaat ilmaisohjelmat 2017

Esittelemme nyt vuoden 2017 parhaat ilmaisohjelmat!

Tietoturvallisuus

Tietoturvallisuus on noussut erittäin kuumaksi puheenaiheeksi varsinkin, kun tietoturva ongelmia tullut vastaan niin Ruotsin valtiolle kuin sydämentahdistimien käyttäjillekin. On huomattava, että myös monet meistä ovat saattaneet tulla huomaamattaankin huijatuiksi, kuten Translate.com palvelun käyttäjät. Virusturva tulee siis olla kunnossa ja parhaat sovellukset löydätkin helposti. Valitse ilmainen virustorjunta täältä (tämä kannattaa tehdä jo ennen muiden ohjelmistojen latausta, just in case - you know).

Ilmaisohjelmat työskentelyyn

Suomalaisista jopa yli 70 prosenttia käyttää työntekoon tietokonetta. Myös ilmaisille ohjelmistoille on siis huimasti kysyntää. Tiesitkö esimerkiksi, että Microsoft Exceliä vastaavan tekstinkäsittelyohjelmiston voit saada täysin ilmaiseksi? WPS Office Free – toimii kuten Word ja on täysin ilmainen.

Kuvankäsittelyyn tarvitset tietysti myös hyvän ohjelmiston ja Photo Shopin ollessa liian kallis ja hankala käyttää, on ilmainen ohjelmisto valintasi. Valitse GIMP, joka toimii Mac, Microsoft ja Linux tietokoneilla.

Useat sähköpostiosoitteet saattavat tuottaa päänvaivaa, mutta voit ratkaista tämänkin ongelman… Milläs muullakaan kuin ilmaisohjelmalla. Toimiva ilmaisohjelma usean email -tilin hallintaan on eM Client (toimii ainoastaan Windows -tietokoneilla).

LastPass on yksi parhaimmista ja luotetuimmista salasanalompakoista, joita on olemassa. Ohjelmisto toimii tiettyyn pisteeseen asti täysin ilmaiseksi ja pitää kaikki salasanasi ja käyttäjätunnuksesi visusti salatussa pilvessä. Salasanapankin suojaus on niin kovatasoinen, että salasanasi ovat paremmassa turvassa kuin koskaan aikaisemmin.

Täysin ilmaista toimivaa ohjelmistoa projektinhallintaan yrittäjille ei ole olemassa, mutta parhaat, joista saat ilmaisversion löydät osoitteesta Projektinhallinta.info.

Nämä ilmaisohjelmat pelastavat työpäiväsi takuulla.

Ilmaisohjelmat vapaa-aikaan

Yksi vuoden 2017 suosituimmista ohjelmistoista maailmalla on Last.fm, joka toimii näppärästi musiikin kuunteluun. Saat suosituksia ja listat muokkautuvat näppärästi musiikkimakusi mukaisiksi itsestään. Hauskinta on, että sovellus löytää sinulle uusia suosikkikappaleita päivittäin.

Hauskojen kuvien tekemiseen on tullut huikea verkkosovellus Ostagram, joka tekee kuvistasi taidetta. Ohjelmisto yhdistää kaksikuvaa Googlen algoritmin avulla ja lopputukokset ovat upeita.

E-kirjat ovat tulleet jäädäkseen ja niiden lukemiseen löytyy kymmeniä ilmaisia vaihtoehtoja. Näistä kuitenkin suosittelen ilmaista Amazonin ilmaista Kindleä, joka tukee lähes kaikkia e-kirjaformaatteja.

Toivottavasti näistä ilmaisohjelmat olivat mieleisiä. Voit myös suositella parhaat ilmaisohjelmat 2017 listalle omia suosikkejasi kommentilla!