Joululahjat ennätysajassa pakettiin

Japanilaisessa tavaratalossa esitelty tekniikka säästää aikaa ja hermoja.

Joulupaketit ovat pahimmillaan iso riesa. Ensin vaivaa se, mitä hankkia paketteihin läheisille. Sitten ne pitäisi vielä saada pakettiin. Kiireisen jouluostajan pahimmat hermojen menetykset koetaankin usein pakettijonoissa, joissa paikallisen urheiluseuran tytöt tekevät parhaansa hieman liian hitaasti.

Mutta ei hätää, sillä oheisella videolla tarjoillaan uskomaton tekniikka joulupakettien kääräisyyn. Systeemi toimii simppeleillä paketeilla, joten jos haluaa päästä paketoinnissa vähällä, kannattaa satsata kirjoihin, tietokonepeleihin tai mihin tahansa, mitä saa suorakulmion muotoisessa laatikossa. Idean ytimessä on yksinkertaisesti se, että paketti kannattaa laittaa paperiarkille kulmittain, jolloin sen voi luontevasti kääntää kulma kerrallaan kasaan.

Yksittäisen paketin paketointi kestää tällä tekniikalla kymmenisen sekuntia. Esimerkkivideo löytyi mistäs muualta kuin Japanista, missä monet asiat on totuttu tekemään tavallisesta poiketen, mutta tehokkaasti.

1 kommentti

Yrjö Lautanen

22.12.2014 13:21

Teippi on 30 cm liian kaukana. Taas ryöstetään osakkeenomistajilta kun ei pidetä tehokkuudesta huolta. Pakkaajalle kirjallinen varoitus, palkan alennus ja pomoille lisää palkkaa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi